Konu: Rashaad Hairston PM RAHATSIZLIK  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.06.2023 02:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rashaad Hairston @kush the hunter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Pm rahatsızlık

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşa Pm atıp chatimi kirletmemesi için Pm- yazıyorum fakat arkadaş ısrarla Pm atmaya devam ediyor en son rahatsız etme dediğimde gülücük spamlayarak daha çok rahatsız etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 05.06.2023 12:27
Beni toxicleyip sonrasinda pm- yaziyorsun bende sana yanit verince yediremeyip pm- rahatsiz etme diyorsun sikayeti kac gun sonra acmissin ne komik adamsin  ::)
SSin oncesinde baglanti koparip rolden kactigini da atsaydin keske PabloEmilioEscobar

#2 - 05.06.2023 13:02
Beni toxicleyip sonrasinda pm- yaziyorsun bende sana yanit verince yediremeyip pm- rahatsiz etme diyorsun sikayeti kac gun sonra acmissin ne komik adamsin  ::)
SSin oncesinde baglanti koparip rolden kactigini da atsaydin keske PabloEmilioEscobar

Beni Kayne ile karistirma kush the hunter. Toxicledigimi kanitlayabilecek delikanliligin var mi? Rolde sizin kac defa oyundan ciktiginizi aksam eve gidince atacagim, bos bos kin tutmaniza gerek yok.

#3 - 05.06.2023 13:06
Ayrica toxicledigimi gram hatirlamiyorum, bu zamana kadar forumda benim 1 tane bile yalan soyledigimi bulamazsiniz, Komik adam dediginiz kisi sizin gibi yaptigi seyin arkasinda durmamazlik yapmaz, eve gidince o PM'in oncesi varsa tum gercekligi ile atacagim, az bir sey Komik Adam olun da yaptiginiz seyin arkasinda durun.

#4 - 05.06.2023 19:42

Beni Kayne ile karistirma kush the hunter. Toxicledigimi kanitlayabilecek delikanliligin var mi? Rolde sizin kac defa oyundan ciktiginizi aksam eve gidince atacagim, bos bos kin tutmaniza gerek yok.
delikanliligimi bir drill ozentisi sorgulayamaz simdi ıdlewood ile bir baglantim yok istesem her allahin gunu yerden kaldirmam seni

#5 - 05.06.2023 19:43
Ufak bir cocugun bos bos ileti yazmasini beklemektense sonuclanmasini beklemekten yanayim, yeterince ileti verdim hadi iyi gunler

#6 - 05.06.2023 20:50

delikanliligimi bir drill ozentisi sorgulayamaz simdi ıdlewood ile bir baglantim yok istesem her allahin gunu yerden kaldirmam seni

he öle mi olmuş defkhan

#7 - 05.06.2023 20:51
Ufak bir cocugun bos bos ileti yazmasini beklemektense sonuclanmasini beklemekten yanayim, yeterince ileti verdim hadi iyi gunler

ufak dediğin çocuk hayatın sadece oyun olmadığının farkında, boş boş konuşma. Üslubunu da topla.

#8 - 05.06.2023 20:51
Ondan öncesi ss yok, sonuçlanabilir.

#9 - 06.06.2023 02:26
Tek seferlik uyarı geçilecek, @kush the hunter tekrarı halinde ceza alacaksınız.