Konu: Adelita_Cole ve Zahair_Parks DM  (Okunma sayısı 279 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.06.2023 22:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adelita_Cole @RuffleSouls Zahair_Parks @FredoNonstop

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Darell_Wilson @xqsxmih

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 4.06.2023 saat:20:00 - 22:00 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün Jamal Brockton adlı karakter beni vuruyor ve konuşuyoruz olay kapanıyor daha sonradan hiç bir şey olmazken gelip beni vuruyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: İlk ss dün vurulduğumun ss'i Diğer ikiside bugün vurulduğumun ss'i

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılsın.

#1 - 04.06.2023 22:17
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 04.06.2023 22:29

SS'te de görüldüğü gibi, birliğimizin R20 rütbesindeki üyesini düşüren maskeli şahısların öncesinde Tariq karakterinin Huntley marka aracının içinde bulunması kişiye ateş açma sebeplerimizden birisi, ayrıca gördüğünüz gibi savaşta olduğumuz birlik üyelerini, Idlewood Oluşum üyelerini düşürdüğü konumda desteklemiş. Chatlogda görebilirsiniz. Ayrıca bu davranışı gösterdiğini Adelita_Cole karakterinden öğrendim, SS'i yaklaştırırsanız aracın hemen arkasında Adelita_Cole'un nametag'ı gözüküyor. Kişi savaşta olduğumuz oluşumu birebir kendi ağzıyla desteklemiş ve ayrıca bizi vurmalarına yardımcı olmak için araçlarını sürmüş.

#3 - 04.06.2023 22:33
İyi forumlar, kişi daha önce savaşta olduğumuz birlik ile, yan yana görüldü hatta biz alanımızda vurulduktan sonra, Tariq denilen karakter altındaki jip ile bizi aldı.
ve bu karakteri bir kaç kez savaşta olduğumuz, kişilerin yanında gördük arkadaşımız oyunda karşı tarafa sürekli olarak info veriyor, size bir kaç diyalog ve kanıt atıcam.

Arkadaşımız ile daha önce rol yaptık, bize tamam sorun değil tarzı söylemlerde bulundu, bulunmasına rağmen karakteri sürekli savaşta olduğumuz birlik ile yan yana görüyoruz, sokağımızda gezip karşı birliğe info veriyorlar. 

Aynı zamanda arkadaşın elindeki silahı görebilirsiniz, kendisi dm üzerinden şikayet açmış fakat bizim rolümüze karşılık vermiştir.

#4 - 04.06.2023 22:38
İyi forumlar, kişi daha önce savaşta olduğumuz birlik ile, yan yana görüldü hatta biz alanımızda vurulduktan sonra, Tariq denilen karakter altındaki jip ile bizi aldı.
ve bu karakteri bir kaç kez savaşta olduğumuz, kişilerin yanında gördük arkadaşımız oyunda karşı tarafa sürekli olarak info veriyor, size bir kaç diyalog ve kanıt atıcam.

Arkadaşımız ile daha önce rol yaptık, bize tamam sorun değil tarzı söylemlerde bulundu, bulunmasına rağmen karakteri sürekli savaşta olduğumuz birlik ile yan yana görüyoruz, sokağımızda gezip karşı birliğe info veriyorlar. 

Aynı zamanda arkadaşın elindeki silahı görebilirsiniz, kendisi dm üzerinden şikayet açmış fakat bizim rolümüze karşılık vermiştir.
Aslan kardeşim birde alt + v'den bakıyor kim olduğuna  ::)  ::)

#5 - 04.06.2023 22:39
Kanka diyorum ya beni vurdunuz ve olay kapandı biz dün jarmal karakteri ile konuştuk zaten.

#6 - 04.06.2023 22:40
Araya girme demiş bende demişim tamam sıkıntı değil diye

#7 - 04.06.2023 22:43
Darrel Wilson ondan mı bizimkilere ateş ediyor kenks  :-[

#8 - 04.06.2023 22:44
Olayın Darell'la alakası yok kankssssssssssss beni dün tek vurdunuz orda bugünde tek beni vurdunuz gidersin açarsın ona şikayet kenksssssssssssss

#9 - 04.06.2023 22:48
Olayın Darell'la alakası yok kankssssssssssss beni dün tek vurdunuz orda bugünde tek beni vurdunuz gidersin açarsın ona şikayet kenksssssssssssss
Şikayetlik birşey yok burada dost, ooc'ye taşımayın artık şu rollerinizi, Jarmal karakteri onlarla tekrar iş birliği yaptığını gördü ve ic olarak rollerimiz döndü, aaa, neymiş bu şikayet sevdanız, yukarıda da aynı şekilde yine belli ediyor karakterinin onlarla iş birliği yaptığını, kanıtlar olayı açıklıyor.