Konu: Johnny Cifaretto - Kodran Krasniqi [Metagaming - RK ihlali - Deathmatching]  (Okunma sayısı 226 defa)

#0 - 04.06.2023 20:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Johnny  Cifaretto @ahmet02  Kodran Krasniqi @guxway

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Keshaun Jeverees

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming - RK İhlali - Deathmach.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterim Idlewood birliğinin sistemseline gireli 30 dakika olmuştu. Gantonda koltuklarda otururken bir anda Johnny Cifaretto karakteri gelip ateş etti, Idlewood birliğine gireli 30 dakika oluyor, hood bölgesinde değilim ve hiçbir Idlewood üyesiyle daha rolüm yok. Arkadaş forumdan Idlewood üyelerine bakıp, kafasına göre gelip ateş ediyor. Benim oradan olduğumu IC olarak nerden biliyor? Bu metagaming ihlali.

Yaralı rolümü yaptıktan sonra aradan bir saat geçmeden yine aynı arkadaş, Kodran Krasniqi karakteri ile birlikte gelip ben ve Keshaun Jeverees karakterine ateş açıyor, yine aynı şekilde burdada , Keshaun Jeverees'in de hiçbir şekilde Idlewood ile rolü yok, karakteri sivil, Idlewood sistemselinde değil. Burada da Deathmatching kuralını çiğniyorlar. Johnny Cifaretto karakteri benim RK'lı olduğumu bile bile, tekrardan bana sıkıyor ve yine RK'ya düşürüyor. Burdada Yaralı Kuralları'nı ihlal ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

İlk ateş ettiği SS :
Spoiler: GösterGizle

RK ihlali yapıp tekrardan ateş ediyor :

Hasarlar :

Video hali :

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezaları almalılar.

« Son Düzenleme: 05.06.2023 16:50 UtkuJR »

#1 - 04.06.2023 20:56
Şahitliği onaylıyorum.

#2 - 04.06.2023 22:03
gereken savunmayı @guxway  yapacaktır

#3 - 05.06.2023 18:42
Merhaba, metagaming diye bir durum yok. Öncelikle bunu söyleyeceğim. Kendin de ekran görüntüsü atmışsın, daha önceden vurulmuşsun ve ben yokken. Senin rk lı olduğunu bilmiyordum. 1 saat geçtikten sonra araç sürmeye başlamışsın, normal. Sonuç olarak kafanın üstünde rk lı yazmıyor. Bilemem, bu benim hatam değil. Yanındaki kişiye gelirsek eğer, aktif savaş içerisindeyiz. Aracınla dolaşırken yanına bir arkadaşını almışsın. Yüksek ihtimal bulunduğun birlikten bir üye alıp, ava çıkmışsındır diye düşündüm. Bunda yanlış bir şey yok, ben öyle düşünüyorum. Sonuç olarak bir savaşın içerisindeyiz, kendin de biliyorsun. Yanına bir arkadaşını alıp geziniyorsun. Doğal olarak adam vurmaya çıktığınızı düşünürüm ve ateş açarım. İyi günler.

#4 - 06.06.2023 07:35
Merhaba, metagaming diye bir durum yok. Öncelikle bunu söyleyeceğim. Kendin de ekran görüntüsü atmışsın, daha önceden vurulmuşsun ve ben yokken. Senin rk lı olduğunu bilmiyordum. 1 saat geçtikten sonra araç sürmeye başlamışsın, normal. Sonuç olarak kafanın üstünde rk lı yazmıyor. Bilemem, bu benim hatam değil. Yanındaki kişiye gelirsek eğer, aktif savaş içerisindeyiz. Aracınla dolaşırken yanına bir arkadaşını almışsın. Yüksek ihtimal bulunduğun birlikten bir üye alıp, ava çıkmışsındır diye düşündüm. Bunda yanlış bir şey yok, ben öyle düşünüyorum. Sonuç olarak bir savaşın içerisindeyiz, kendin de biliyorsun. Yanına bir arkadaşını alıp geziniyorsun. Doğal olarak adam vurmaya çıktığınızı düşünürüm ve ateş açarım. İyi günler.

Aynı birliktesiniz sıktığınız kişiyle, kimin RK'lı olup olmadığını çok iyi biliyorsunuz bence. Sadece oyun üzerinden iletişime geçtiğinizi düşünmüyorum.
« Son Düzenleme: 06.06.2023 15:51 UtkuJR »

#5 - 06.06.2023 20:56

Aynı birliktesiniz sıktığınız kişiyle, kimin RK'lı olup olmadığını çok iyi biliyorsunuz bence. Sadece oyun üzerinden iletişime geçtiğinizi düşünmüyorum.
Sıktığım kişi ile aynı birlikte olduğumu biliyorum. Senin rk lı olup olmadığını bilmiyordum sadece. Şikayeti sonuçlandıracak olan yetkili kendi insiyatifine göre şikayeti sonuçlandırır zaten. Ben yine de söylemiş olayım, senin rk lı olduğunu bilsem sıkmazdım. Neden sıkayım? Rk lı birine sıkınca elime ne geçecek? Aptal gibi neden jail yiyeyim ki? Bunları da düşünebilirsin dostum. Oyun içinden iletişime geçtiğinizi düşünmüyorum yazmışsın, profesör gibi. Allah değilsen bilemezsin zaten. Emin ol bu şikayete bakacak olan yetkili de bizim sadece oyundan iletişime geçtiğimizi düşünmez. Bunu sadece sen düşünmüyorsun, tüm vice oyuncuları da düşünür. Bunun hakkında şüphen varsa gidip şikayet açabilirsin. İğneleyerek olmaz, tamam gülüm? İyi günler.

#6 - 08.06.2023 09:49

Sıktığım kişi ile aynı birlikte olduğumu biliyorum. Senin rk lı olup olmadığını bilmiyordum sadece. Şikayeti sonuçlandıracak olan yetkili kendi insiyatifine göre şikayeti sonuçlandırır zaten. Ben yine de söylemiş olayım, senin rk lı olduğunu bilsem sıkmazdım. Neden sıkayım? Rk lı birine sıkınca elime ne geçecek? Aptal gibi neden jail yiyeyim ki? Bunları da düşünebilirsin dostum. Oyun içinden iletişime geçtiğinizi düşünmüyorum yazmışsın, profesör gibi. Allah değilsen bilemezsin zaten. Emin ol bu şikayete bakacak olan yetkili de bizim sadece oyundan iletişime geçtiğimizi düşünmez. Bunu sadece sen düşünmüyorsun, tüm vice oyuncuları da düşünür. Bunun hakkında şüphen varsa gidip şikayet açabilirsin. İğneleyerek olmaz, tamam gülüm? İyi günler.

Tamam paşam  ::)