Konu: Rashad_Garner - /q  (Okunma sayısı 97 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.06.2023 17:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rashed_Garner - @yaGız

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Quavean_Wells - @Countless

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı vuracaktık q attı, bu kadar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Birlik olarak alışkanlık haline getirdiler, en ağır cezayı almasını istiyorum, teşekkürler. ( İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır)

#1 - 04.06.2023 17:18
Kanka bana ne zaman sıktınız? Admin beni jaile atmış mı diye girip baktım sizin geldiğinizi bile görmedim, Metehan jail attı bu olay olduysa bundan 2 dakika sonra falan ve oyuna girdiğimde ekranım dondu o yüzden crash yedim. Bu arada gidip bakabilirsin profilden jaildeyim.
« Son Düzenleme: 04.06.2023 17:24 yaGız »

#2 - 04.06.2023 17:26
Kanka bana ne zaman sıktınız? Admin beni jaile atmış mı diye girip baktım sizin geldiğinizi bile görmedim, Metehan jail attı bu olay olduysa bundan 2 dakika sonra falan ve oyuna girdiğimde ekranım dondu o yüzden crash yedim. Bu arada gidip bakabilirsin profilden jaildeyim.
Ne zaman sıkmışız? Bilmiyorum ss'lerde gözüküyor ya, /sq komudunu kullanmak zor birşey değil, herhangi bir kanıtın var ise savunmanı yap, yok ise tarafımca ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.

#3 - 04.06.2023 17:39
Ne zaman sıkmışız? Bilmiyorum ss'lerde gözüküyor ya, /sq komudunu kullanmak zor birşey değil, herhangi bir kanıtın var ise savunmanı yap, yok ise tarafımca ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.
Kırpılmış ss'ler kanıt niteliği taşımıyor ve editlenenler /sq komudunu kullanmadım ileti gelmesin

#4 - 06.06.2023 16:48
O saatler aralığında OOC cezadaymış. Sorun yok.