Konu: Saul_Lorenzi - DM  (Okunma sayısı 432 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.06.2023 02:19
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş eski oyuncuya benziyor. Little Italy'e gelip troll takınıyordu. Küfür etti ve kaçtı, cezasını aldı.

Troll...Kendini her yerde belli ediyor, banı yemiş.

#11 - 04.06.2023 11:56
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş eski oyuncuya benziyor. Little Italy'e gelip troll takınıyordu. Küfür etti ve kaçtı, cezasını aldı.

Troll...Kendini her yerde belli ediyor, banı yemiş.
yapılan ihlalin arkasına bu şekil mi sığınıyonuz kanki

#12 - 04.06.2023 12:04
Sırf don of city birliği diye her hakaret edene sıkmak mantıksız ve gereksiz.

#13 - 04.06.2023 12:20
hee kanka küfür ettim diye vur burası r*na roleplay mi ona göre oynayın nolur artık
bulucaz onları sen merak etme

#14 - 04.06.2023 14:06
Sırf don of city birliği diye her hakaret edene sıkmak mantıksız ve gereksiz.
sıkan karakter hatırı sayılı, sözü geçmiş birisi olsa bu şikayeti açmazdım ki vurulmayı hak ederdim fakat newbie (yeni üye) birisinin aktif roldeyken maske takıp beni vurup üstüne küfür etmesi hoş değil. hadi iyi forumlar.

#15 - 04.06.2023 15:49
Don of city ve sivil bir karakter, kimse şahsına sövdürtmez arkadaşlar. Birde bu arkadaş gibi troll takınıp, Little Italyde mafyaya çalışan karakterlerin şahsına sövüp kaçarsa olacağı budur. Ya dayak yerdi yada karakterin silahı varsa sonu böyle olurdu. Kimse Valachide olduğu için önüne geleni ezmeye çalışmıyor, arkadaş Saul'u ezmeye çalıştı ve cezasını aldı. Sonuçlanabilir.

#16 - 04.06.2023 16:07
Don of city ve sivil bir karakter, kimse şahsına sövdürtmez arkadaşlar. Birde bu arkadaş gibi troll takınıp, Little Italyde mafyaya çalışan karakterlerin şahsına sövüp kaçarsa olacağı budur. Ya dayak yerdi yada karakterin silahı varsa sonu böyle olurdu. Kimse Valachide olduğu için önüne geleni ezmeye çalışmıyor, arkadaş Saul'u ezmeye çalıştı ve cezasını aldı. Sonuçlanabilir.

Katılıyorum.

#17 - 04.06.2023 16:10
aynen kanka ezmeye çalıştım  :D :D ezmeye çalışsam bu şekil mi çalışırdım güzel kardeşim

#18 - 04.06.2023 17:47
aynen kanka ezmeye çalıştım  :D :D ezmeye çalışsam bu şekil mi çalışırdım güzel kardeşim
Uzatıp forumu kirletmene gerek yok, başka bir şekilde ezmeyi denesende sonucun aynıydı. Bırakalım, yönetim kararını versin.

#19 - 04.06.2023 17:50
Valem ne diyorsa doğrudur hakim bey.