Konu: Lihent_Garmell Şikayet 2.  (Okunma sayısı 166 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.06.2023 19:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lihent_Garmell @Spider-Man

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.06.2023 18:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben mahalleden geçiyordum, kişi bisikletle saklanma peşindeydi ve onu gördüm, bir anda silahı çıkardı ve bende oradan uzaklaştım. Çok geçmeden Idlegass'ta birisiyle rol yaptım, zaten şikayetimi destekleyen kanıtımda da görülecek, sonrasında şahıs gelip Idlegass'ın ortasında bana ateş açtı ve düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Evet, ek açıklamam var. Şahıs iki gündür bana DM atıyor. Ne yaptığına gerçekten anlam veremiyorum. Oyun zevkim falan kalmadı. Zaten silahım yok ki ona karşılık vereyim? Boş yere sıkıp düşürüyor. Varsa açıklaması yazsın. Sıkıldım.

#1 - 03.06.2023 20:16
Oluşumlarımız savaş içerisinde ve sende o oluşumda rol yapan bir oyuncusun. Onlara bilgi taşıma veya beni düşürdüklerinde kaçırmalarına yardım edebilirsin. Bunları göz önünde bulundurarak seni vuruyorum. Bisikletle geldiğime dair net bir kanıt göremedim.

#2 - 03.06.2023 23:03
Oluşumlarımız savaş içerisinde ve sende o oluşumda rol yapan bir oyuncusun. Onlara bilgi taşıma veya beni düşürdüklerinde kaçırmalarına yardım edebilirsin. Bunları göz önünde bulundurarak seni vuruyorum. Bisikletle geldiğime dair net bir kanıt göremedim.

Bisiklet arkanda zaten, SS'te görülüyor. Nasıl net bir kanıt göremedin? Bence yazdığın bilgileri göz önünde bulundurmuyorsun, forumdan bilgilerime bakıp ona göre yargılıyorsun. Neden en aşağıda forumdaki karakter bilgilerini attın? O birlikten olmadığımı söylemedim. Orada beni nasıl tanıyıpta ateş açtığını konuşuyoruz burada.

#3 - 03.06.2023 23:09

Ayrıca diğer şikayetteki yanıtını direkt buraya atmışsın. Burada olayın üstünden bir gece geçmiş ve öbür gün olmuş. Burası ayrı bir konu, o konuyla alakası yok. Ona göre açıklamanı yap.

#4 - 03.06.2023 23:13

Bisiklet arkanda zaten, SS'te görülüyor. Nasıl net bir kanıt göremedin? Bence yazdığın bilgileri göz önünde bulundurmuyorsun, forumdan bilgilerime bakıp ona göre yargılıyorsun. Neden en aşağıda forumdaki karakter bilgilerini attın? O birlikten olmadığımı söylemedim. Orada beni nasıl tanıyıpta ateş açtığını konuşuyoruz burada.
Seni mahallede ilk baskın attığımız gün görüp vuruyoruz bu günde taniyip vuruyorum daha fazla ileti gelmeyecek.
Daha fazla ileti atma zaten. 3. kişi karışmasın konuya.

#5 - 03.06.2023 23:17

Seni mahallede ilk baskın attığımız gün görüp vuruyoruz bu günde taniyip vuruyorum daha fazla ileti gelmeyecek.
Ayrıca beni vurup görüp tanıdığınızın SS'ini atın. Bahsettiğiniz bir önceki günün SS'ini atın. Ona göre değerlendirelim.

#6 - 04.06.2023 15:41

Ayrıca beni vurup görüp tanıdığınızın SS'ini atın. Bahsettiğiniz bir önceki günün SS'ini atın. Ona göre değerlendirelim.
Oluşumlarımız savaş içerisinde her onların mahallede gördüğüm kişinin SS'ini alıp daha sonra vurmayla uğraşamam. Seni mahallede rol yaparken gördük ve vurduk bu kadar basit.

#7 - 05.06.2023 17:05
Jaquann karakterini Idlewood sokağında vurduğunuz ekran görüntüsünü atın. @Spider-Man

#8 - 05.06.2023 17:30
Jaquann karakterini Idlewood sokağında vurduğunuz ekran görüntüsünü atın. @Spider-Man
Spoiler: GösterGizle
Spoiler: GösterGizle

İlk mahalleye DB ile giriyoruz arkadaşa sıkıyoruz ama kaçıyor. Daha sonra SS de gözüktüğü gibi arkadaşım 1 veya 2 dakika sonra arkadaşa sıkarak düşürüyor. Elimde video veya ekran görüntüsü kalmadı. Bilgisayarımda şuan az yer olduğu için silmek zorunda kaldım. Arkadaşın gözünden olan fotoraflar yeterli olacaktır diye düşünüyorum, kendi görüntü açısında kendi mahallesi gözüküyor zaten.
« Son Düzenleme: 05.06.2023 17:48 Spider-Man »

#9 - 07.06.2023 03:01
Savunma geçerli.