Konu: İzinsiz camhunt kullanımı  (Okunma sayısı 255 defa)

#0 - 03.06.2023 16:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @lordraven Mathilda_Honigberg
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi izinsiz camhunt kullanıyor sslerde gözüküyor..
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
[/font]

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsın.

#1 - 03.06.2023 16:49
PANMGSDPKNGSDPGNSDPGNSDGSD Şakamısın dostum sen? samp addon kurulu olmadığı için orada kimin dm attığını görmek için camhunt açtım ayrıca benim şikayetimden aldığın fotoğraflamı şikayet oluşturuyorsun komiksin :D

#2 - 03.06.2023 16:49
Olayın seninle bir alakası olmamasına rağmen sana dokunan şey nedir dostum benim? He söyle bakalım?

#3 - 03.06.2023 16:57
Ha bu arada bu arkadaşın ooc kini olmasaydı bu şikayeti açmazdı şimdi ne alaka diyeceksin seninle bir bağlantısı yok açıyorsun büyük ihtimal dcde aganla konuşurken şey olmuştur moruq buna şikayed ac hatalı filan ama şöyle açıklayım dostum benim yanlış alanda açmışsın :D hileci bugger tarafında değil oyuncu şikayeti hadi rasgele SONUÇLANABİLİR!
« Son Düzenleme: 03.06.2023 17:00 lordraven »

#4 - 03.06.2023 17:01
camhunt kullanmışsın kanka ne olursa olsun kullanmak yasak üstelik bana açtığın şikayette bile bunu atıyorsun

#5 - 03.06.2023 17:02
Normal bir user olarak gördüm şikayet açtım. Bu üslup ne böyle? İnsan gibi yaz, camhunt açmışsın ve sunucuda yasak. Camhunt şikayetleri hileci bugger, kuralları iyi oku. Kimin dm attığını bilmiyorsan /hasarlar diye komut var. Üslubunu düzelt insan gibi yaz.

#6 - 03.06.2023 17:04
Senin kullanıcı adını bile ilk defa gördüm ne ooc kininden bahsediyorsun adam akıllı savunmanı yap. Dışardayım eve geçince iyice anlatırım sana

#7 - 03.06.2023 17:05
Hakaret etmedim kışkırtıcı/kudurtucu birşey yazmadım, sıradan bir user :D öylemi olmuş kanka bravo sensin kanka tarafımdan başka bir yanıt gelmeyecektir diğer şikayetimde mevcut her hangi bir problem yoktur. Sonuçlanabilir.

#8 - 03.06.2023 17:08
camhunt kullanmışsın kanka ne olursa olsun kullanmak yasak üstelik bana açtığın şikayette bile bunu atıyorsun
Şimdi anlaşıldııııı ldngsdljgnsdljgnsdlgjdsn tamamdıır aynen kanka sıradan user yaww :D

#9 - 03.06.2023 17:15
Şimdi anlaşıldııııı ldngsdljgnsdljgnsdlgjdsn tamamdıır aynen kanka sıradan user yaww :D
yazarken niye heyecanlanıyorsun onu anlamadım, şikayetleri incelerken denk geldim çok iticisin. realde de böyle konuşma tarzın varsa seni çok döverler, arkadaşın da olmaz haberin olsun, yazarken heyecanlanma oyun bu