Konu: DM  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.06.2023 11:50
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Sekmezz David_Vladimirov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar yatmadan önce jailimi bekletiyordum ve sabah kalktığımda ise chatlogu kontrol ederken birden vurulmuştum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 03.06.2023 11:51
bilgisiyar başında olmadığım için /hasarlar yok ama arkadaşın DM attığı ortada

#2 - 03.06.2023 11:56
kendi kendine yazmışsın yine bir şeyler boş işlerle uğraştırıyorsun beni seni ben vurmadım ufak kardeşim savaşta olduğumuz oluşum üyesini vurdum ss'ini atıyorum aşağıya bakarsın. Yanındakilere iyi çekmişsin nerden açık arasam da şikayet açsam diye.
Spoiler: GösterGizle

#3 - 03.06.2023 11:59
Tamam bu durumda beni neden vuruyorsun? Jail çıkışı yerinde adamın yanında rol mü yaptığımı sanıyorsun?  :garip: kendi kendine adam vuruyorum diye söyleniyorsun işte

#4 - 03.06.2023 12:02
Bune oğlum yetersiz kanıt

#5 - 03.06.2023 12:29
Tamam bu durumda beni neden vuruyorsun? Jail çıkışı yerinde adamın yanında rol mü yaptığımı sanıyorsun?  :garip: kendi kendine adam vuruyorum diye söyleniyorsun işte
yeğenim sorunların mı var? ben seni niye vurayım az düşünsen anlarsın zaten demek istediğimi.

#6 - 06.06.2023 17:26
Hapishane çıkışındaki birisini vurmanız etik değil, rol dışı. DM sebebiyle cezalandırılacak.