İlk ve son kez senin bu ahlaksız tavırlarına yanıt veriyorum, izle şimdi. Aptala anlatır gibi anlatacağım.
ANTISTUNEğer antistun kullansaydım, böyle olurdu. Benim videoma bakarsan arkadaşın mermi bile atamıyor. Vurulunca hop forum hile şikayeti.

Giden mermi izlerine iyi bak, anlamayan kardeşim benim. Arkadaşının kan modu ben orada olmamama rağmen bana işlemiş gösteriyor ama benim videomda öyle bir şey yok. Anladın mı a küçük kardeşim?
GAMESPEEDVideoda gamespeed kullanmıyorum, videoda fpsim düşük olduğundan ve boş çatışma izletmemek için video hızlandırıldı. 480p olmasının ve zaten hızlı gözükmemin sebebi de o zaten. Aşağıya videonun orjinal halini bırakıyorum, bu sayede hem sprinthook hem de gamespeed şüphesi tam olarak ortadan kalkmış oluyor.
Improved şüphesi ise silah ile nişan almayı bıraktığım an silah kendi duruyor c ile anim kesiliyor zaten. Açmak için şikayet açmışsın. Ama biz ne kadar kanıtlarla gelsek de sen yine tatmin olmayacaksın evlat. 500mb oyun için kin gütmeye devam et, bu iletimden sonra katiyyen sana yanıt verip prim kasmana sebep olmayacağım. Son ileti.