Konu: Tamaz Avzalov - GOD  (Okunma sayısı 436 defa)

#20 - 03.06.2023 00:10

hee öyle mi dersin
Gerçekten kanıt dediğin bu mu? Video var dostum hile açsam video ile birlikte kanıt olarak sunar mıyım? Biraz ciddi ol güzelce savunmanı yap kenara çekil.

atacağım zaten bro, sabırlı olsan keşke. şu havlayanların da tasmasını tutsan süper olacak

Kanıt olarak bunu sunuyorsun sana sıktıktan sonra mouse sole çekmeme silent diyorsun sende ki kanıt nasıl çok merak ediyorum acilen bekliyorum.

Kanka benim videomda da senin vurduğun gibi anim veya hit yemiyorum. 1 can ile düşürüyorum seni.

#21 - 03.06.2023 00:11

hee öyle mi dersin
Gerçekten kanıt dediğin bu mu? Video var dostum hile açsam video ile birlikte kanıt olarak sunar mıyım? Biraz ciddi ol güzelce savunmanı yap kenara çekil.

atacağım zaten bro, sabırlı olsan keşke. şu havlayanların da tasmasını tutsan süper olacak

Kanıt olarak bunu sunuyorsun sana sıktıktan sonra mouse sole çekmeme silent diyorsun sende ki kanıt nasıl çok merak ediyorum acilen bekliyorum.

Kanka benim videomda da senin vurduğun gibi anim veya hit yemiyorum. 1 can ile düşürüyorum seni.

Diğer video eklenicek arkadaş şu an yüklüyor onun attığı hitlerde mevcut kaç kere hit attık ayaktasın

#22 - 03.06.2023 00:13

hee öyle mi dersin

Diğer video eklenicek arkadaş şu an yüklüyor onun attığı hitlerde mevcut kaç kere hit attık ayaktasın
Kanka çatışırken sinek gelsin g tuşuna konsun bende heycanla 1 tuşuna basmış olayım sonra tanrının bana vermiş olduğu bir güçle ölümsüz olup hayatıma devam edeyim nasıl fikir?

#23 - 03.06.2023 00:15

Videoyu düzenleyip 1080p falan atmayı düşünüyordum, aceleye getirdiğin için atıyorum. Kan modunda sıkıntı var, ben kendim anime girmiyorum. Gördüğün gibi 1 can ile vuruyorum. @Claw

#24 - 03.06.2023 00:17

burada da 2 hit atıyorum Jaylen'e, işlemiyor gördüğün gibi canı gözükmüyor.

#25 - 03.06.2023 00:20
iki tane kolsuz vs atıyor bu video ne olm

#26 - 03.06.2023 00:21
AKFOPWQKTOPWQKOPWQT Kolsuzlar 2 kişiye düşüp bide god açmışlar kafayı yersin ASKFOWASGFOPWQKTOPWQKPO
kimin multisisin la? dur seni banlatayım bir

#27 - 03.06.2023 00:21
iki tane kolsuz vs atıyor bu video ne olm

10 fps oynayinca oyle oluyo

#28 - 03.06.2023 00:22

Videoyu düzenleyip 1080p falan atmayı düşünüyordum, aceleye getirdiğin için atıyorum. Kan modunda sıkıntı var, ben kendim anime girmiyorum. Gördüğün gibi 1 can ile vuruyorum. @Claw
Hımm bandicamla çekilmiş yani esp kullanılıyor + mermi değiştirme hızını katarsak game speed açılmış + animasyonları sayarsak antistun açılmış+ sprinthook cabası tabiki ve arkadaşın kullandığı bir cleo canını senin ekranında 1 gösteriyor ama arkada god açık kalıyor legal kullanılmaya çalışan god gibi düşünün gun rp sunucularında bu fazla kullanılır kısaca sobeit godu olarak geçer + dgnin animasyonuna bakılırsa arkadaşın impovred dg kullandığı görülebilir + merminin sekmemesine bakılırsa f2 yani parazitas no spread kullanıyor

#29 - 03.06.2023 00:22
AKFOPWQKTOPWQKOPWQT Kolsuzlar 2 kişiye düşüp bide god açmışlar kafayı yersin ASKFOWASGFOPWQKTOPWQKPO
kimin multisisin la? dur seni banlatayım bir
Ne oldu ali asker memet asker kafana vura vura bilgisayardan mı kaldırdı