Konu: Tamaz Avzalov - GOD  (Okunma sayısı 434 defa)

#10 - 03.06.2023 00:00

hee öyle mi dersin

#11 - 03.06.2023 00:01

hee öyle mi dersin
AYNEN KANKA VİDEODAN SS ALDIM SİLENT DİYEREK KURTULMAYA ÇALIŞACAM ÇOK AKILLIYIM

#12 - 03.06.2023 00:02
BAK ALLAHIN İŞİNE KEŞKE BENİMDE CANIM GİTMESE

#13 - 03.06.2023 00:03

hee öyle mi dersin

video atıcam angaralı sunepesi konuşma uza hadi

#14 - 03.06.2023 00:03

hee öyle mi dersin
Gerçekten kanıt dediğin bu mu? Video var dostum hile açsam video ile birlikte kanıt olarak sunar mıyım? Biraz ciddi ol güzelce savunmanı yap kenara çekil.

#15 - 03.06.2023 00:04

hee öyle mi dersin
Gerçekten kanıt dediğin bu mu? Video var dostum hile açsam video ile birlikte kanıt olarak sunar mıyım? Biraz ciddi ol güzelce savunmanı yap kenara çekil.

atacağım zaten bro, sabırlı olsan keşke. şu havlayanların da tasmasını tutsan süper olacak

#16 - 03.06.2023 00:05

hee öyle mi dersin

video atıcam angaralı sunepesi konuşma uza hadi
BANA SÜNEPE DİYENE BAK BAN YİYİP BİRLİĞİ KAPATILDI NE UCUBE ADAMSIN LAN SNE ASFKWQOPTKWQOPWQKOPWQTK

#17 - 03.06.2023 00:05
KANKA GOD ACACAM SİKİNTİ YOK TMMİ

#18 - 03.06.2023 00:06

hee öyle mi dersin

atacağım zaten bro, sabırlı olsan keşke. şu havlayanların da tasmasını tutsan süper olacak

Kanıt olarak bunu sunuyorsun sana sıktıktan sonra mouse sole çekmeme silent diyorsun sende ki kanıt nasıl çok merak ediyorum acilen bekliyorum.

#19 - 03.06.2023 00:08

hee öyle mi dersin

Kanıt olarak bunu sunuyorsun sana sıktıktan sonra mouse sole çekmeme silent diyorsun sende ki kanıt nasıl çok merak ediyorum acilen bekliyorum.
Ben hemen kanıtı söyleyeyim sana kanka videoyu açmadan önce godu açıyor sonra videoyu açıyor ve videoda canı gitmiyor, sonrasında eski kasparov gibi kokain bugu falan diyecek yada oyunun eskiliğinden falan bahsedecek