0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
adam sonuçlansın diyor yalamaları yazmaya devam ediyor. Dediğim gibi anim kesiyorum sonuçlanabilir
Alıntı yapılan: HükümsüzAskeri - 03.06.2023 04:03adam sonuçlansın diyor yalamaları yazmaya devam ediyor. Dediğim gibi anim kesiyorum sonuçlanabiliryeğenim boşver sen gir oyuna da oyun oynalım biraz sıkılıyoruz
gir tanıtıma rolleri iyi incele oku "anlayabilirsen" o zaman kalite farkını anlarsın zaten yeğenim forumdan konuşmakla oyun oynanmıyor, boşa gevezelik yapıp forumu yanlış kullanma.
Alıntı yapılan: Sekmezz - 03.06.2023 04:17gir tanıtıma rolleri iyi incele oku "anlayabilirsen" o zaman kalite farkını anlarsın zaten yeğenim forumdan konuşmakla oyun oynanmıyor, boşa gevezelik yapıp forumu yanlış kullanma. alakan olmayan şikayete sen yazıyorsun oglum yürü dmini at
Alıntı yapılan: HükümsüzAskeri - 03.06.2023 04:18Alıntı yapılan: Sekmezz - 03.06.2023 04:17gir tanıtıma rolleri iyi incele oku "anlayabilirsen" o zaman kalite farkını anlarsın zaten yeğenim forumdan konuşmakla oyun oynanmıyor, boşa gevezelik yapıp forumu yanlış kullanma. alakan olmayan şikayete sen yazıyorsun oglum yürü dmini atabicim kafanın basamayacağı rolleri yapıyoruz biraz oku örnek al da en kötü copy paste yaparsın, kaliten artar.
Alıntı yapılan: Sekmezz - 03.06.2023 04:10Alıntı yapılan: HükümsüzAskeri - 03.06.2023 04:03adam sonuçlansın diyor yalamaları yazmaya devam ediyor. Dediğim gibi anim kesiyorum sonuçlanabiliryeğenim boşver sen gir oyuna da oyun oynalım biraz sıkılıyoruzSaat 10 gibi oyuna gir Dm atak senle 1-1