Konu: Tp şüphesi  (Okunma sayısı 622 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 02.06.2023 22:00
@meriawam Adminlere yazıp toxiclik olmaması adına kilitledim yazacağını ekle tekrar kilitliyeceğim.
Kilitlemek gibi bir hakkın bulunmuyor, tekrar kilitlersen maalesef ki oyuncu şikayetlerine yöneleceğiz.

Oradan çıktığımıza dair bir kanıt göremiyorum, ayrıca o hooda girebilmek için teleport diye bir icada gerek yok. Daha önce nasıl girdiysek öyle girdik, tek giriş alanı kapı değil.

Tek giriş alanı kapı değil ama şuanda tek çıkış alanı kapılar be dostum. Ayrıca çıkmadıysan aktif rolde q olur buda ihlal demektir. Bir tek akıllı siz değilsiniz bu oyunda.
Vaktin dolduğu sürece /q atmanda sorun yok. Oyundan çıkışımızı kolladın mı? /q attığımıza dair bir kanıtın var mı? Varsa onları da ekleyip /q üzerinden ayrı bir şikayet açarsın. Tek bir hasarlar kanıtı ile kimseyi suçlamaya hakkın bulunmuyor.
Aktif rolde q'dan bahsedicek olursan, orada düşen taraf biz olmadığımız için sizden çekinmemize de gerek duymadığımızı belirtiyorum. Sizi hastaneye taşıyacak halimiz yoktu ya?
Oradan çıktılar, kaçtılar diyorsan bunu da eklemen gerekir. Bir ip ucu daha orada tek interior yok... (:
Sabah olan olayda senin karakterin, interior içine girerken vardı ve yerdeydi bir anda, oyundan kayboldun, q yada her hangi birşey olmadı, bunada bir açıklama getirirsen sevinirim ahbabım.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#21 - 02.06.2023 22:13
Şikayet yetersiz kanıt, uzatmaya gerek yok. Sonuçlanabilir. Hasarları ss alıp bir oyuncuyu banlatamazsınız.

#22 - 02.06.2023 22:20
Şikayet yetersiz kanıt, uzatmaya gerek yok. Sonuçlanabilir. Hasarları ss alıp bir oyuncuyu banlatamazsınız.
Bırakalımda adminler karar versin Ryu`cum daha fazla kirletme yazıpta

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#23 - 02.06.2023 22:21
Ben zaten adminler karar versin diyorum, art niyet yok.

#24 - 02.06.2023 22:32
Alakam olmayan bir şikayet için bir daha beni etiketlersen kalbini kırarım dostum, savunmanı yap ve sonuçlanmasını bekle.

#25 - 02.06.2023 22:51
Kurallar çok açık ve net, kanıtınız varsa şikayet oluşturursunuz. Burada atılan tek kanıt hasarlar kanıtı. Hiç bir şeyi ifade etmiyor.
Aklınızda kurduğunuz diğer ihlaller için varsa, yine söylüyorum kanıtlarınızla birlikte şikayet oluşturun.
Aynı şeyleri yazıp durmaya gerek yok.

#26 - 02.06.2023 22:52
Kurallar çok açık ve net, kanıtınız varsa şikayet oluşturursunuz. Burada atılan tek kanıt hasarlar kanıtı. Hiç bir şeyi ifade etmiyor.
Aklınızda kurduğunuz diğer ihlaller için varsa, yine söylüyorum kanıtlarınızla birlikte şikayet oluşturun.
Aynı şeyleri yazıp durmaya gerek yok.

Uzatılmaması adına kilitliyeceğim., adminlere sıktığınız dakika yazdım, onlarda oyun içinde inceliyorlardı zaten, kendileri bana şikayeti oluşturun savunmalarını dinliyelim dediler bende şikayeti açtım. Herhangi bir savunmanız yok saçma sapan cümleler kuruyorsunuz. Basit bir şüphe şikayetini bile savaş alanına dönderdiniz. Uzatılmasının gereği olmadığını düşünüyorum.

#27 - 03.06.2023 11:10

Kendi ağızlarıyla itiraf ettiler giriş belli ama çıkış imkansız yani tp atıldı hadi geçmiş olsun. Oradan başka araba içeri çekemiyeceğinize göre tp attınız kadın gibi kıvırıp duruyorsunuz. Sonuçlanabilir...

#28 - 03.06.2023 11:16

#29 - 03.06.2023 17:28
Paraşüt ile girmek neden imkansız olsun? Bunun için yeterli bir kanıtın yok bu bir. Kapıların kapalı olduğuna dair de bir kanıtın yok, eğer dm bittikten sonra ss alırsan kapıları senin kapatmadığın ne malum? Hooda helikopter ile girilebilir, üstü kapalı olan bir kale değil sonuçta. İyi günler.

Kapıların kapalı olduğunu kendiniz kanıtladınız. Geçmiş olsun kardeşim.