Konu: [01.06.2023 - Damon Azailov] Deathmatching + Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 195 defa)

#0 - 01.06.2023 19:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Sixsens Damon_Azailov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Paul_Pierna

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.06.2023 00:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek

- Hatalı emote kullanımı: Karşı tarafı OOC tahrik edecek şekilde /me /do gibi komutları kullanmak (/me salağa bakar. /do Çirkin adamdan rahatsız olmuştur. gibi)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şimdi bu güzel kardeşlerimiz chatlogda gözüktüğü üzere sürekli bir agresif rol içerisindeler, sunucuda tek illegal rol yapan kendileri gibi bir havaları var. Aynı havayı Adana'ya gittiğimde sokaktaki gerginlikte görmüştüm, uzun süre sonra flashback yaşadım. Sırf kaza sonucu "Canımıza kastın mı var amına çaktığım" gibi bir tepki veriyorlar, kaza rolü falan hak getire.

Tüm bunların haricinde arkadaşın verdiği emote ekran görüntülerinde gözüküyor, kendisine teşekkür ederim o an meşgul olmam suretiyle ekran görüntüleri alamamıştım, beni yormayıp kendisi bana sağladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ek açıklamam yok, böyle rollerin hastasıyız, devam

#1 - 01.06.2023 21:52
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 01.06.2023 21:54
@Sixsens 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 02.06.2023 00:43
Şahitliğimi onaylıyorum, gerçekten böyle bir role maruz kaldığım için üzüntü içerisindeyim.

#4 - 02.06.2023 12:53
olayla alakam ne anlamadım birader? size karşı hakaret ve ya kötü söylem yok ortada DM+ortak nezakte :D bu şaklaban olduğun gerçeğini değiştirmiyor skinin de bunu doğruluyor. saygı duyuyorum böyle bir rol yapabilirsin, rol çeşitliliği önemli.

#5 - 02.06.2023 12:59

güzel emote, şaklaban rolünü yerine getirmişsin

#6 - 03.06.2023 00:47
Eceli gelen köpeklerin hepsi benim duvarıma işiyor, unutma bu yazdıklarını şaklaban terbiyecisi

#7 - 03.06.2023 15:44
Rolde karşılıklı olarak taraflar birbirine çıkışmış. Hatalı emote veren karakterkler cezalandırılacak.