Konu: Danny_Brave /sq  (Okunma sayısı 92 defa)

#0 - 01.06.2023 19:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Danny_Brave @AegeaNee

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde bağlantı kopartmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif savaştayız, hoodumuzu basıp kaçıyor defalarca quit atıp bizden uzaklaşıyor. Her quit attığı yerde bekliyoruz ve gidip yolda sıkıyoruz, arkadaş /sq'nun geç düştüğünü bilmediği için geç /sq atıp chatimize düşürüyor  ::).

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sözde üç senelik köklü bir birliğin oyuncularının bu kadar yetersiz olması  :garip:

#1 - 01.06.2023 20:05
Arkadaşlar sürekli olarak ESP den beni görüp geliyorlardı ne zaman oyuna girsem arkamda bir sultan beni kovalıyorlar, gönül gözleri fazlası ile açılmış bende rol yapmak vs, istemiyorum onlar gelmeden q atıyorum.

#2 - 01.06.2023 20:08
Arkadaşlar sürekli olarak ESP den beni görüp geliyorlardı ne zaman oyuna girsem arkamda bir sultan beni kovalıyorlar, gönül gözleri fazlası ile açılmış bende rol yapmak vs, istemiyorum onlar gelmeden q atıyorum.

:D şaka gibisin güzel savunma kanıt olmadan boş ileti atmayı çok seviyorsunuz @METEHAN sonuçlanabilir arkadaş savunmasınız yaptı.

#3 - 01.06.2023 21:35
Merhabalar, şikayet incelendi. Şikayet açılan taraf şikayet açan tarafın hile olduğundan şüpheleniyorsa hile şikayeti açabilir-açmalı.  Danny_Brave karakteri oyundan çıktığı için ceza alacak.