İlk olarak iyi akşamlar diliyorum herkese.
Seninle hiçbir şekilde problemim yok ve diğer herkesle nasıl olağan şekilde rol yapıyorsam aynı rolleri seninle de aynı şekilde yapıyorum. Yaptığım rolleri eleştirebilirsin fakat bunları lütfen belirli nezaket kurallarını çiğnemeden yapalım. Eleştirmek kırıcı şekilde karşıya iğneleyici sözlerle yapılan bir şey değildir. "Pislik" ya da "insan gibi rol yapın" demek doğru bir eleştiri yöntemi değil. Bu konuda daha duyarlı olursan rollerimi tartışabiliriz seninle uzun uzun. Yaptığın kural ihlali aşikar olmakla birlikte bunu kabullendiğin için de teşekkür ederim.
Galatasaray'ın şampiyonluğu nedeniyle sunucu yönetim ekibinden Manifesto nickname'li adminimiz bildiğiniz gibi sunucuda yaklaşık 24 saatlik bir süre kadar meslek bonusu, x4 XP, x2 Maaş gibi özellikleri aktif etti. Bunun sonucunda da herkes para kazanmak için birlik mesleğine koştu ve ilk saatlerde bir çok kişi bu durumdan zarar gördü insanların duyarsızca ve hunharca birbirine çarparak veya kuralları ihlal ederek yapmasından dolayı. Bizim yaşadığımız olayın saati ve günü ise bunun ertesi günü olan Çarşamba günü gerçekleşti. Yine gece olan yoğunluk kadar olmasa da bir kalabalık mevcuttu. Herkesin araçları hasar görüyor yeri geliyor patlıyor ve yolda kalanlar oluyordu ve senden önce de tanıklığık ettiğim bir sürü bu ve benzeri olaylar yaşandı. Her birinde de yolda kalanlar mağdur olanlar olduğu için ben "Dostum yolda mı kaldın?" gibi örneklerle role girip o mağdurları meslek noktasına kadar benim aracımla bırakıyordum. Bildiğiniz gibi meslek aracı patlayınca meslek başlama noktasına ışınlanmıyorsunuz. Işınlansa bile bu bazen dakikalar sürebiliyor.
Şimdi yukarıdaki bilgiler ışığında sizin de aynı mağduriyeti yaşadığınıza tanıklık ettik. Meslek aracından inip role giremediğimiz için sistemsel şartlar sebebiyle. Sizin 1 dakikalık yaralı durumundan çıkmanızı bekledik. Videoda da belirttiğim üzere "Kaç dakika yaralı bekleme süresi?" "Heh doldu 1 dakika" gibi söylemlerim var. Sizin 1 dakikalık yaralı olmanızın bitmesini bekleyip yine yukarıda bahsettiğim gibi "Yolda mı kaldınız" , "Gelin götürelim" gibisinden role girmemize bile fırsat bulamadan yerden kalktığınız gibi ihlal yaparak aracı kaçırıyorsunuz. Hem Bella Ascension'u mağdur durumda bırakıyorsunuz hem de kendinizi hatalı duruma sokuyorsunuz.
Şimdi gelelim garaja gelip de devamlı seninle role girmeye çalışıyormuşum kısmına. Ben IC olarak seninle tanışmış hatta ve hatta Poschevo garajda eleman olarak çalışmış birisiyim. Beni işe alan da hatırlarsan sendin. Firma'ya girdiğim günün ertesi günü ise ne bir rol yaptık ne de başka bir şey sen beni direkt olarak firmadan atmışsın. Benim IC karakterim ve OOC ben neden atıldığımı anlamadım. IC olarak role devam ederek senin garajına gelip neden dolabım boşaltıldığını sordum. Oradaki başka elemanlar veya yetkililer bana dediler ki "Temizlik yapılırken hatalı olarak olmuştur. Olivia Delgado uykudan gelince onunla konuş geri alır seni." Ben de bunun üzerine senin beni hatalı olarak attığını yanlışlıkla attığını düşünerek sana yazmıştım discorddan. Sonra senin garajından birisi ismini hatırlamıyorum bana PM yoluyla mesaj attı ve dedi ki "Kanka adama şikayet açmışsınız." Ben de dedim ki ben açmadım. Benim arkadaşım açtı (Bella Ascension açtı) Beni neden kovuyorsun. Olayla benim alakam dahi yok. Sonra arkadaşınızla birkaç şey daha konuştuk fakat net olarak hatırlamıyorum isteyen yetkili arkadaş erişimi varsa inceleyebilir veya kanıtı varsa arkadaşının ne konuştuğumuz hakkında buraya paylaşabilir.
Garaja ikinci gelişim ise ben IC olarak Valachi Corp. ile roldeyim. Lıttle İtaly'deki insanlarla takılıyor onlarla etkinlikler yapıyorum. IC olarak şirkete evraklarımı verdim fakat OOC olarak birlik daveti almadım daha. Fakat discordlarında da bulunuyorum ve belki bilmiyorsunuzdur discordda IC bilgilendirme, duyuru vb. kısımlar bulunmakta ve bunu IC olarak da mail adresimize gelen e postalar olarak yansıtmaktayız. Discordda gördüğüm duyuruya göre şirketin duyuru panosunda Psochevo garaj ile Valachi anlaşma imzalamış olup kişisel araçlarımız dahil o garajda indirimle tamir edilecek ve modifiye edilecekti. Ben de Daha 2 - 3 gün önce SunShine galerisinden sıfıra aldığım Buffalo model aracı modifiye ettirmeye geldim. IC olarak seni de Valachi grupla imzaladığın sözleşme için tebrik ettim ve bundan sonra belki daha sık karşılaşacağımızı söyledim.
Garaja gelişimini 3. nedeni ise Bella Ascension karakteri IC'de premier model aracını bir an önce paraya ihtiyacı olduğu için satmaya çalışıyor. Reklam ilanlarındaki garajları da rastladıkça arayıp alıp almayacağını soruyor. Bunu birçok garaja yaptı ve en son senin garajın ilanını görüp aradı IC olarak. Sen de premier için teklif verdin ve aracı gelip anlaşmaya oturmak için bizi çağırdın. Tabi chatte telefon numaramız yazıyor, ismimiz yazmıyor bizim olduğumuzu anlamadın. Biz garaja geldiğimizde isimlerimizi gördün ve ben araç almayacağım sizden diyip gönderdin bizi. Hiç sıkıntı değil.
Yani sonuç olarak benim sana karşı bir kinim, sana karşı rollerimde negatif bir ayrımcılık yok. Senin açığını da aramıyorum ve olabildiğince herkese davrandığım gibi sana da eşit şekilde davranıp rollerimi yapmaya çalışıyorum. Sen buna karşılık arkadaşım sana şikayet açtı diye beni firmadan atıyorsun, bizim isimlerimizi gördüğün yerde bizle role girmemek için elinden geleni yapıyorsun. Bunların da hatalı olduğunu savunmaktayım ama sunucunu kuralları çerçevesinde bunlar normal karşılanıyor. Sisteme veya yetkiliye bir şikayetim yok. Ama bu konuyu eleştiriyorum. Yaptığın rolün çeyreğine şahit olursam ben de bırakacağım. Bana karşı yaparsan tabi.