Konu: [31.05.2023 - Lovato_Barton] DM  (Okunma sayısı 235 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.05.2023 18:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Lovato Barton - @Buryy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: DM

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Tolga bir ara oyun içinden DM atanlara ağır ceza vereceğiz demişti, verilsin.

#1 - 31.05.2023 18:09
24 saat içerisinde savunma geliçek

#2 - 31.05.2023 18:13
24 saat içerisinde savunma geliçek
gelçin bakalim

#3 - 31.05.2023 18:30
the Scarpelli Criminal Organization oluşumuyla savaştayız, hoodlarında afksın ve tam mekanlarının önündesin. Bir kere geçiyorum orada durmaya devam ediyorsun ben de doğal olarak seni düşman sanıp vuruyorum. Forumdan ismine bakıp birlikte olduğunu görüp sıkaçak değilim ya? Pm'den 1 levelim diyorsun alt karakterde olabilirsin, infoda veriyor olabilirsin. Ben de işimi garantiye almak için seni vurdum. Olay bu.
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Dm atmak gibi bir amaçım yok, dediğim gibi savaştayız. Tam mekanlarınında önünde duruyorsun, diyeçeklerim bu kadar.

Referans amaçlı bir şikayet bırakıyorum buraya
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=141031.msg955253#msg955253

#4 - 31.05.2023 18:41
Sunshine'ı açtım, dışarıda da afk atmıştım. DM aradığın belli. Yok gezdim hala oradaydın cart curt, isme bakıp DM attığın ortada zaten

#5 - 31.05.2023 18:44
Sunshine'ı açtım, dışarıda da afk atmıştım. DM aradığın belli. Yok gezdim hala oradaydın cart curt, isme bakıp DM attığın ortada zaten
Dostum, savaştayız diyorum neden anlamak istemiyorsun? Adamların hoodunda afksın, mekanlarının önünde duruyorsun? Ben senin forumunu bakıp mı sıkaçağım? Aktif savaş alanında afk atmışsın?

#6 - 31.05.2023 21:40
Dostum, savaştayız diyorum neden anlamak istemiyorsun? Adamların hoodunda afksın, mekanlarının önünde duruyorsun? Ben senin forumunu bakıp mı sıkaçağım? Aktif savaş alanında afk atmışsın?
ne aktif savaş alanı birader isme göre dm atıyorsun, fazla uzatma

#7 - 01.06.2023 01:19
ne aktif savaş alanı birader isme göre dm atıyorsun, fazla uzatma
sonuçlanabilir

#8 - 03.06.2023 22:47
sonuçlanabilir @METEHAN 

#9 - 04.06.2023 18:47
İşletmenin önünde duruyor diye birisini vurmanız mantıklı değil. DM sebebiyle cezalandırılacak.