Konu: Dwane_King | Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ Cache mining  (Okunma sayısı 394 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.05.2023 22:10
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dwane_King @Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.05.2023 21:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aylar önce yüklettiğim skinimi dün gece arkadaşın üzerinde gördüm, not olarak söyleyeyim; Bundan yaklaşık 1 ay önce onaylı skinciydim, skin de o tarihlere geliyor. Arkadaş ile iletişime girmeye çalıştım. İlk konuşmamızda skini başkasından satın aldığını ve değişim atacağını söyledi. Devamında da kimden aldığını vesaire vesaire araştıracağından söz etti. Arkadaşın masumluğuna inanmak isteyerek başkası tarafından kandırıldığını düşündüm en başında ve bir gün boyunca süre verdim bulup bana yazması için. Bir gün geçtikten sonra ise arkadaşa Discord üzerinden ulaştım, içerisinde bulunduğu sunuculardan nasıl elde edildiği anlaşıldığı halde onunla bu konu hakkında tekrardan konuşmaya çalıştım fakat Alemci hükümsüz arkadaşımız fazla gergin olduğundan -bu gerginliğin beni de geriyor, lütfen zarar verme- pek sağlıklı bir iletişim kuramadık. Bodyi çalması yetmediği gibi, headswap ile uğraşmak istemeyerek kafamı da benimsemiş. Rel kafa olmasına rağmen üzerinde hatrı sayılır bir değişimde bulundum, dövme sildim, piercing ekledim ve saçını değiştirdim. Normalde kafamı kullanmasına takılmamıştım, sonuçta basei reldi fakat arkadaşın yalancı tavrından dolayı üzerinde kendime özel değişiklikler yaptığım kafayı kullanmasını da istemiyorum. Hem benim skinimi yükletmiş, hem de kafayla birkaç skin daha attırmış.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

arkadaşın yüklettiği skin, idsi 27118

benim yüklettiğim skin, idsi 29397

skinin rel kafası ve benim düzenlemem

Aylar öncesinden skinin yapım aşamasından birkaç fotoğraf

sonrasında ise saçını da şu anki haline çevirip sunucuya yüklettim, üstteki fotoğraflar yapım aşamasından sunucuda yüklü değilken.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın skin idsinin benimkinden düşük olmasının nedeni skinine değişim atarak yükletmesi, forumda da düzgün görünmemesinin nedeni bu. Skinlerin yüklenme tarihine/ticketlara bakılarak da bunlar görülebilir. Bodymi ve editlediğim kafamı kullanarak hem skinimi yükletmiş hem de birkaç skin daha yaptırmış. Silinmesini talep ediyorum, dolabına da bakılıp görülebilir bu içeriğe sahip kaç skini olduğu.
« Son Düzenleme: 29.05.2023 15:44 inf »

#1 - 31.05.2023 19:56
Bu skinin oyunda olduğunun bilmiyordum,forum üzerindeki olaya gelirsek oyundaki skin forum fotoğrafında farklı gözüküyor, skin değişimi atacağımı kendisine söyledim ve oyunda skini kullanımıyorum.

#2 - 31.05.2023 21:04
Sonuçlanabilir

#3 - 02.06.2023 21:44
Skinler yeni gelen /skiniade özelliği ile sildim.

#4 - 12.06.2023 15:17
Silindi.