Konu: Arnold_Wiseman Aktif rolde q  (Okunma sayısı 74 defa)

#0 - 27.05.2023 18:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @rushwood

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @HasanBozkurt Barkev_Dostyana @Arvelos Emily Watson @pashadelideli Tedus_Leower @saideren Lowell_Thought

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18:05 27.05.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Aktif rolde q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir grup ne olduğu belirsiz arkadaşlar bizim hood bölgemize gelip bizi kışkırttı uyarmalarımıza rağmen düzgün konuşmayıp kışkırtmalarına devam ettiler arasında bu arkadaş q attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): bu ve bunun gibi oyuncuların yüzünden rol zevkimiz kalmıyor.gerekli cezanın verilmesini istiyoruz

#1 - 27.05.2023 18:36
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 27.05.2023 18:36
Şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 27.05.2023 18:41
O esnada muhtemelen oyun dosyamdan dolayı karakterler sürekli yok oluyordu, ekran görüntüsünde göründüğü gibi, bunu /b üzerinden de belirttim, bu yüzden oyuna girip çıkmak zorunda kaldım, hala daha problemi çözebilmiş değilim, sanırım sıfırdan oyunu tekrar kurmam gerekecek, bu kadar kin gütmenize sebep olan durum nedir? Sizinle normal şekilde konuşurken emote verip bize saldırmaya başladınız(ben kavgaya dahil olmadım), oraya rol yapmaya gelmiştik sadece.

« Son Düzenleme: 27.05.2023 18:45 rushwood »

#4 - 27.05.2023 18:44
Ek olarak hood bölgemiz diye belirttiğin bölgede herhangi bir onaylı hood yok, olsa bile saldıran taraf sizsiniz zaten. Şikayet yetersiz kanıtla açılmış bu arada, yine de savunmamı gerçekleştirdim, daha fazla yanıt gelmeyecek, iyi akşamlar.

#5 - 27.05.2023 18:49
Kral izinsiz b bölüyorsun hepsini geç burada saçma sapan bir savunma yapıyorsun orada q attın gerçeğini değiştirmez tarafımdan yana hiç bir ek yanıt gelmeyecektir. Savunması yapıldı gerekli işlemi yetkililer yapacaktır saygılarımla...

#6 - 29.05.2023 17:02
Arkadaş savunmasını yaptı sonuçlanabilir @METEHAN

#7 - 29.05.2023 21:24
Savunma geçerli, oyun dosyanızla alakalı sorunu çözene kadar bu tarz rollere dahil olmamaya çalışın. @rushwood