Konu: Noah Evans - Kyle Evans [BİRDEN FAZLA İHLAL]  (Okunma sayısı 161 defa)

#0 - 27.05.2023 14:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kyle Evans @Hyposeidon / Noah Evans @HyponeSia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.05.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Agresif Rol - Car Surfing - Noob DM - GASP(en az 10 level olmalı) - Hatalı Emote(/do)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Herkese selam. Aracımla Sunshine Galeri civarında sabit dururken, iki araç (Kyle Evans ve Noah Evans) gelip aracımın ne kadar olduğunu sordu ve fiyatını söyledim. Küfür ettiler, karşılık verdim. Peşimden kovaladılar, her ikisine de seyir halindeyken bana çarpacakları esnasında ben çarptım ve birisinin aracı kullanılmaz oldu. Şehir dışına çıktım ve diğer araca da çarparak kullanılamaz hale getirdim. Tekrar şehir içine gelip aracımı değiştirdim ve beni Market caddesinde görüp tekrar peşime düştüler. Marina gişelerinden geçtim ve düz bir yola çıkıp bana çarpmamalarına engel olmaya çalıştım. Noah Evans, kendi araçlarının üzerine çıkıp peşimden Car Surfing yaparak kovaladılar. Seyir halinde U dönüşü yaptım ve Noah Evans kendi araçlarının üzerinden inip benim aracımın üzerine atladı ve vurarak hasar vermeye başladı, bir emote kullanmadı, rol yapmadı. (ekran görüntüsü alamadım) Aracımdan atlayıp Noah Evans aracın üzerindeyken denize fırlattım ve ikisi de üzerime koşup emotesiz bir şekilde beni yaralıya düşürdüler. Yaralıya düşmemin esnasından üzerimde ki paraları almaya çalıştılar, 2500$ verdim ve /soru dan gasp için en az kaç level olmam gerektiğini sordum. En az, 10 level olmam gerektiği söylendi. Noah Evans ve Kyle Evans adlı oyuncuya hem /do hem de /pm üzerinden belirttim fakat role devam ettiler. Kyle Evans ve Noah Evans /do üzerinden birçok hatalı emote kulladı. Bütün ekran görüntüleri, altta. Detaylı bir açıklama bıraktığımı düşünüyorum. :palmiye:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Altta paylaşacağım video da agresif tutumları ve 1. Car Surfing ihlali ve Noah Evans Agresif Rol ihlali gözükmektedir.

Altta bırakacağım ekran görüntüsünde 2. Car Surfing ihlali gözükmektedir.
Spoiler: GösterGizle

Altta bırakacağım ekran görüntüsünde, Support'a sorduğumu belirttiğim halde, gasp konusunda en az 10 level olmam gerektiğini bildiriyorum. Fakat, ne yazık ki role devam etmekte ısrarlılar. Ayriyetten Noah Evans /me kanalından vereceği emoteyi /do üzerinden vererek hatalı emote ihlalini gerçekleştiriyor.

Kyle Evans adlı oyuncu da /do kanalını gereksiz kullanıyor.

Ek ekran görüntüleri

6lvl olduğuma dair (alt karakterim)

/ Noah Evans - 2 kere Car Surfing
/ Noah Evans - Agresif Rol (video da gözüküyor)
/ Noah Evans ve Kyle Evans - Noob DM(emote kullanılmadı)
/ Kyle Evans ve Noah Evans - Gereksiz /do kullanımı ve hatalı emote

Ek açıklamalar(varsa): Alt karakterime geçip tatlı tatlı rolümü yaparken gelip durup dururken, hiçbir sebep yokken dalaştılar. Kyle Evans 20lvl, Noah Evans 30lvl ve yaptıkları rol, platforma hiç uygun olmadığını görüyorum. Yönetici arkadaşların gerekli cezaları vereceği kanaatindeyim. Teşekkürler :vice:

« Son Düzenleme: 27.05.2023 15:00 Alvin »

#1 - 27.05.2023 22:44
Öncelikle iyi akşamlar, olay şöyle oldu;

Arkadaşımızın aracı satılık mı diye sorduk sonra nasıl oldu hiç bir fikrim yok fakat muhabbet birbirimizi terslemekten ve tartışmadan ibaret bir hale dönüştü bundan sonra da kovalamacalar birbirimizin önüne kırmalar vs yaşanarak gişelerden çıkıp şehirden uzaklaşıncaya kadar sürdü ve en sonda arkadaşı dövdük tam gidecekken gasp edelim bari dedik ve bizim bildiğimizi sandığımız gasp kuralları yanlış çıktı, ondan sonra da rolü bitirip dağıldık.

Bu arada /me'ye yazmam gerekeni /do'ya yazmışım, gasp rolündekilerde keza aynı şekilde olay esnasındaki adrenalinle her şey çok hızlı geliştiği için insanlık halidir evet hatalıyız ve kendi adımıza karşı tarafa çok özür diliyoruz.

Tekrardan iyi akşamlar diliyorum, kolay gelsin tüm Yetkili/Admin dostlarıma selam olsun seviliyorsunuz. Oy vermeyi unutmayın :))

#2 - 27.05.2023 22:52
Öncelikle iyi akşamlar, olay şöyle oldu;

Arkadaşımızın aracı satılık mı diye sorduk sonra nasıl oldu hiç bir fikrim yok fakat muhabbet birbirimizi terslemekten ve tartışmadan ibaret bir hale dönüştü bundan sonra da kovalamacalar birbirimizin önüne kırmalar vs yaşanarak gişelerden çıkıp şehirden uzaklaşıncaya kadar sürdü ve en sonda arkadaşı dövdük tam gidecekken gasp edelim bari dedik ve bizim bildiğimizi sandığımız gasp kuralları yanlış çıktı, ondan sonra da rolü bitirip dağıldık.

Bu arada /me'ye yazmam gerekeni /do'ya yazmışım, gasp rolündekilerde keza aynı şekilde olay esnasındaki adrenalinle her şey çok hızlı geliştiği için insanlık halidir evet hatalıyız ve kendi adımıza karşı tarafa çok özür diliyoruz.

Tekrardan iyi akşamlar diliyorum, kolay gelsin tüm Yetkili/Admin dostlarıma selam olsun seviliyorsunuz. Oy vermeyi unutmayın :))

Tabii ki insanlık hali, hatalar yapılabilir. Önemli olan kusurunu örtebilme olgunluğuna ulaşmış olmaktır. Lakin her ikinizin de hatalarını /pm üzerinden uyarmama rağmen, bildirmeme rağmen devam ettiniz. Bu da göz göre göre kural ihlali işlediğinizi göz önünde bulunduruyor. Üstelik karakterleriniz 20lvl ve 30lvl. Daha da dikkatli olmanız gerekir. Yetkililerin gerekli-adaletli cezayı vereceğinden eminim, iyi eğlenceler :sampanya:

#3 - 30.05.2023 17:24
İki karakter de cezalandırılacak. K&A