Yaptığın hatalı şeyi boşuna aklamaya çalışıyorsun güzel kardeşim. Benim sana kin tuttuğum falan yok. Arkadaşımla rol yapıyorum, ortada hiçbir şey yok yanıma geliyorsun. Senin hoodunda bile değilim hastanedeyim yanındaki. Arkadaşımı oradan almış ayrılmışım. Yaptıkların yetmiyormuş gibi bir de rolümü baltalıyorsun ve sebebi ic hakaret falan değil tamamen şikayette haksız olup bana sinirlenip kin tutman. Kendi yaptığın şeyi bir de bana yıkmaya çalışıyorsun. Arkadaşın
x2 ceza almasını talep ediyorum. Yapılan hata zaten ortada. Dayanamadım yaptım demek bir bahane değildir. Gerçek hayatta adam öldüren birisi dayanamadım yaptım deyince cezası iptal mi oluyor? Şuan tamamen mağdura yatmaya çalışıyor. Arkadaşın suçları ortada kendisine karşı bir sorunum yok ama cezasını almasını talep ediyorum. Ayrıca iki olay için de iki ayrı şahidim var. Kişiler derken? Olayı yapan kişi sensin. Eğer kural ihlali yapmazsan ben de şikayette bulunmam. Sen kural ihlali yapmaya devam edersen ve rolümü baltalamaya devam edersen şikayet açmaya devam edeceğim için üzgünüm

. Söylediğin diğer şeye gelirsek, ben sana orospu diye ayrılırken, araç içinde ve rusça söyledim. Aracın camları kapalıydı. Chatlogdan gördüğün şeyleri icye dökmeye daha ne kadar devam edeceksin dostum? Güvenli bölge mevzusuna gelirsek tıpkı gerçek hayatta daha önce yaşadığım gibi bir kavga veya benzeri durum sonrası kovalamaca sonrasında gerçek hayatta polis merkezine sürdüğüm gibi burada da korkup polis merkezine doğru kaçıyorum. Bunda yanlış bir şey göremedim. Polis merkezinde yaptığın rollerin esas kısım olduğunu düşünüyorum. Kişinin cezasını almasını talep ediyorum. Teşekkürler. Benim açımdan da sonuçlanabilir fakat
kişinin tekrarı olmayacak deyip aynı ihlali 2 kere yaptığından ötürü
x2 ceza almasını talep ediyorum. Aynı ihlali 2 kere yaptı.