Konu: [24.05.2023] Bahram Jahangiri DM + Noob DM  (Okunma sayısı 260 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.05.2023 17:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bahram Jahangiri @hellnist

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jason Wacker @AkaBlooper  , Hitomi Suzume @halil09

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: - Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood üzerinde bir olayı incelemek üzere yöneliyoruz. Arkadaşımız da heyecanıyla AK47 model silahını almış sanırsam gördüğü gibi ateş açıyor ne Emote var ne bir şey var. Sıkması için ortada herhangi bir şekilde sebep yok. Sunucuyu DM sunucusu olarak kullanmanın da bir manası yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Karşılıklı ileti istemiyorum, lütfen savunmanızı buna göre yapın. Yönetim tarafından ek bir şey istenmedikçe tarafımca ileti gelmeyecektir.

#1 - 24.05.2023 17:47
Sireni açıp bizi kovaladınız, yönetimi neden kandırıyorsun? Videoyu at, ekran görüntülerini de videodan almışsın.
« Son Düzenleme: 24.05.2023 17:50 hellnist »

#2 - 24.05.2023 17:48
Şahitliğimi onaylıyorum, zaten nasıl oluyorsa kalkıp gitmiş arkadaş yerinden. "Arkadan gelen arkadaş beni kaldırdı" savunması gelirse lütfen arkadan gelen arkadaş ne ara haber aldı da geldi beraberinde açıklanırsa sevinirim.

#3 - 24.05.2023 17:50
Şahitliğimi onaylıyorum, zaten nasıl oluyorsa kalkıp gitmiş arkadaş yerinden. "Arkadan gelen arkadaş beni kaldırdı" savunması gelirse lütfen arkadan gelen arkadaş ne ara haber aldı da geldi beraberinde açıklanırsa sevinirim.
Biz iki kişiydik, düşünce buga girdim. Diğer arkadaşı bilmiyorum, ayrı şikayet açarsan iyi olur.

#4 - 24.05.2023 17:51
@Mothership videoyu bekliyorum, gelince savunma yaparım.
« Son Düzenleme: 24.05.2023 17:55 hellnist »

#5 - 24.05.2023 17:59
@Mothership videoyu bekliyorum, gelince savunma yaparım.

Ne videosundan bahsediyorsun? Chatimde de gözüktüğü üzere ihbar var bölgeye gitmişim, vahiy mi iniyor sana? Bölgeyi kontrol ediyorum, ''Video gelsin savunma yaparım...'' Ne anlatıyorsun? Sana gerekli kanıtlarla şikayetini açmışım zaten kanıt mı beğendireceğim? Yap savunmanı geç yönetim kararını bekle. Video falan yok chatimde de gözüktüğü üzere hepsi ss.

#6 - 24.05.2023 18:03
Benimle düzgün konuş, samimiyetimiz yok. Bizi ihbar ettiler, sen de bizi görünce kovalamaya başladın.

#7 - 24.05.2023 18:07
Benimle düzgün konuş, samimiyetimiz yok. Bizi ihbar ettiler, sen de bizi görünce kovalamaya başladın.

Savunman bu kadar mı? Okey. Gerisi yetkili kararı.

#8 - 24.05.2023 18:09
Her vurduğum kinleniyor, sonuçlansın.

#9 - 24.05.2023 18:11
Ayriyetten sslere baktığımda şimdi anladım neden videoda olduğumu düşündüğünü. Onu da şu şekilde göstereyim.

Videoyu başlattığımda sol altta görüldüğü gibi, kırmızı bir yazı ile Start Recording diyor ve fps sayacı kırmızıya dönüyor.

Videoyu durdurduğumda ise yine sol altta Stop Recording yazısı çıkıyor ve fps sayacı yeşile dönüyor. Aklınızda soru işareti kalmasın. İyi forumlar.