Merhabalar, konuyla alakalı sizlere açmış olduğum şikayet üzerinden admin tarafından durumla alakalı uyarıldım.
Bunun yanı sıra Fear RP ihlalini yapmış olabilirim fakat sadece win' e oynamak istediğinizden yapabileceğim rolü engelleyerek üç-dört kişi tarafından darp edildim. Ki zaten orada karakterimin kas gücü yirmiye yirmi de olsa bir şeyi değiştirmeyecek, sayıca fazlasınız. Bunu bilmenize rağmen yine de orada kavga rolü dönmesi için rolü kızıştırmaya sürüklediniz. Levelime bakıldığı sıra çokta yüksek bir levele sahip değilim, rollere gire gire karşılaşabileceğim durumları tecrübe ediniyorum. Aksine, o an gelişen rolün üzerinden geçen bir zaman üzerine tekrar iletişime geçerek beni yaptığım ihlallerden dolayı uyarabilirdiniz, ben de dikkate alarak hata yapmamaya özen gösteririm. Bir kişinin eksik yanından vurmaktansa o eksiği kapatmak daha doğru bir davranış olurdu hepimiz için.
Zaten kapatılan bir şikayetin ardından ve ayrıca bu duruma açıklıklık getiren Yetkili tarafından konuya el atılmasına rağmen, tekrardan aynı konu üzerinde şikayet oluşturulması OCC kin beslemektir.
Kapatılan şikayet >
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=145246.0