Merhaba arkadaşlar, iş başvurularınızı forum PM'den atmanız yeterlidir. Daphne ya da bana gönderebilirsiniz. WM Corporation Personel Başvurusu KİŞİSEL BİLGİLER
Ad Soyad:N/A
Telefon Numarası:N/A
E-mail Adresi:N/A
Adres:N/A
EĞİTİM BİLGİLERİ
Mezun Olduğunuz Okul:N/A
Devam Eden Öğretim Durumunuz:N/A
GENEL SORULAR
Bizimle çalışmayı neden istiyorsunuz:N/A
İlgili Olduğunuz Alanlar? (Varsa Hobileriniz)N/A
Bildiğiniz diller nedir? :N/A
[divbox=#]
[center][table][tr][td][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/1104801132355792996/1110175992779116655/wm.png[/img][/td][/tr][/table]
[color=#fed001][b][size=15pt] [color=black]WM Corporation[/color][b][size=15pt][color=black] Personel Başvurusu[/color][/size][/b][/center]
[/divbox]
[divbox=#1c0f45][size=8pt][color=white]KİŞİSEL BİLGİLER[/color][/divbox]
[divbox=#]
[divbox=#DCDCDC][b][size=8pt]Ad Soyad:[/size][/b][size=8pt]N/A[/size][/divbox]
[divbox=#F8F8FF][b][size=8pt]Telefon Numarası:[/size][/b][size=8pt]N/A[/size][/divbox]
[divbox=#DCDCDC][b][size=8pt]E-mail Adresi:[/size][/b][size=8pt]N/A[/size][/divbox]
[divbox=#F8F8FF][b][size=8pt]Adres:[/size][/b][size=8pt]N/A[/size][/divbox]
[/divbox]
[divbox=#1c0f45][size=8pt][color=white]EĞİTİM BİLGİLERİ[/color][/divbox]
[divbox=#DCDCDC] [b][size=8pt]Mezun Olduğunuz Okul:[/size][/b][size=8pt]N/A[/size][/divbox]
[divbox=#F8F8FF] [b][size=8pt]Devam Eden Öğretim Durumunuz:[/size][/b][size=8pt]N/A[/size][/divbox]
[divbox=#1c0f45][size=8pt][color=white]GENEL SORULAR[/color][/divbox]
[divbox=#DCDCDC] [b][size=8pt]Bizimle çalışmayı neden istiyorsunuz:[/size][/b][size=8pt]N/A[/size][/divbox]
[divbox=#F8F8FF] [b][size=8pt]İlgili Olduğunuz Alanlar? (Varsa Hobileriniz)[/size][/b][size=8pt]N/A[/size][/divbox]
[divbox=#DCDCDC] [b][size=8pt]Bildiğiniz diller nedir? :[/size][/b][size=8pt]N/A[/size][/divbox]