Konu: Brayton Lamont - Car DM  (Okunma sayısı 127 defa)

#0 - 18.05.2023 00:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brayton_Lamont - @hasbelkader0121

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Idlewood içindekiler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar sokakta 3-4. turuna attı, sonrasında arkadaşın yaptığı videoda gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Videoda göründüğü gibi, şimdi savunmaya gelip sizi görmedim, bilerek olmadı araç kaydı, yok virajı alamadım gibi savunmalarla gelmesin, videoda göründüğü gibi herşey, sokaktan 4-5 defa geçtiler, dayanamayıp ezdi arkadaş.

#1 - 18.05.2023 10:13
@hasbelkader0121 24 saat içerisinde savunma.

#2 - 18.05.2023 22:09
Geniş dönüş aldığım için dönemedim, savunmam bu kadar bilerek yapacak kadar amatör değilim.

#3 - 18.05.2023 22:16
Ufak hatalara takılmayın bence düşmedin bayılmadın sorun yok bro, insan hali olabilir böyle şeyler günde beni 5 kere eziyorlar es geçiyorum.
IC Düşmanlığımız olabilir fakat bunu OOC'ye yansıtman yani OOC açığımızı aramanız saçma iyi roller dilerim O:-) :colt: :vice:

#4 - 19.05.2023 03:34
tamam

#5 - 19.05.2023 03:37
Ufak hatalara takılmayın bence düşmedin bayılmadın sorun yok bro, insan hali olabilir böyle şeyler günde beni 5 kere eziyorlar es geçiyorum.
IC Düşmanlığımız olabilir fakat bunu OOC'ye yansıtman yani OOC açığımızı aramanız saçma iyi roller dilerim O:-) :colt: :vice:
ne anlatıyon beolum

#6 - 19.05.2023 16:21
@hasbelkader0121 Tekrarı halinde ceza alabilirsiniz. Uyarıyorum.