0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: BedirN - 01.07.2023 19:03çok sürmezSayemizde dosyaların yürüyor... Stajyer.
çok sürmez
Alıntı yapılan: Huan - 02.07.2023 18:44la daha duvardayım duvarı tarıyonuz az legit oynayın onuda mı öğretcem oğluslar sizi? hepinizi yiyiom susun
Name esp ve god açınca erkekler
AlıntıName esp ve god açınca erkekler allah allaaah bak sen su ise buda tesaduf
Alıntı yapılan: chaos no equivalent - 03.07.2023 16:48AlıntıName esp ve god açınca erkekler allah allaaah bak sen su ise buda tesadufAdam camhunt açtığı için o cezayı yedi Sizin gibi esp ile diken üstünde bekleyip bekleyip q atmıyor Gece rüyalarına giriyoruz çünkü yaşın küçük mesele yapmışsın bu işi.... Hangi birlikle savaşa girsek direkt karşımıza geçiyorsun yapma böyle......................En az 6-7 q cezanız var savaşta, bir oyuncunuz hileden olarak ban yedi ve daha yiyecek emin ol Tanıtımımızdan çıkın evladım artık hayatınız yok mu, sampta başka işiniz yok mu? Düşmekten tanıtım stalklamaktan veya tocixlemekten yorulmadınz mı? Şu ezik mentaline sahip olsam yemin ederim çok utanırdım ZIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
chaos ailene acıyom valla