Konu: IBO Vice ve Yardım Sendikası  (Okunma sayısı 121 defa)

#0 - 14.05.2023 02:03

IBO Italia

İtalyan Hristiyan değerlerine dayalı bir Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ve kâr amacı gütmeyen bir kuruluştur. Uluslararası Bakalorya (IB) sorgulayan, bilgili, kendine güvenen ve ilgili gençler yetiştiren uluslararası eğitimde kampanya başlatan sendikadır. Programlarımız, okul çağındaki öğrencilerin kendi öğrenmelerini sahiplenmelerini sağlar ve hızla değişen bir dünyada fark yaratmak ve gelişmek için geleceğe hazır beceriler geliştirmelerine yardımcı olur. Hayır kurumlarına bağış yapmak birçok fayda sağlar. Yeni başlayanlar için, başkalarına yardım eli uzatmanıza izin verir. Ayrıca araştırmalar, başkalarının yüzüne bir gülümseme koymanın ruh halini ve genel sağlığı iyileştirdiğini gösteriyor. İnsanların birbirine yaptığı bu yardımlar, insanlar arasındaki bağı oldukça güçlendiriyor. Yeni alanların sadece IBO Italia'nın genel merkezi değil, aynı zamanda şehir ve mahalle için bir referans noktası olmasını istiyoruz. Ulusal ve uluslararası kapsam ile bunu Vice şehrinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Projelerimiz tamamen şeffaf halde halka açık bir şekilde tanıtılacak ve gösterilecektir.

Bugün bile aslında gönüllülük projelerinin yanı sıra, Uluslararası İşbirliği projeleri (Romanya, Peru, Ekvator, Tanzanya en çok dahil olan ülkeler arasında) ve hepsinden önemlisi öğrencilerle eğitim, bilinçlendirme ve bilgilendirme faaliyetleri ile yenilikçi yerel katılım biçimleri eksik değildir. İlkokullardan üst sınıflara kadar profesörler, IBO Italia yardım sendikasında yer alır. Dünyanın her yerindeki herkese tıbbi bakım sağlayarak sağlık hakkını en geniş anlamıyla tanımayı ve uygulamayı amaçlamaktadır. Dahası, insanların psikofiziksel refahını desteklemek ve korumak için çalışıyorlar. 2002'den beri Prf. Dr. Soeterre, tıbbi tedavileri ve teşhisleri geliştirerek kanserle yaşayan çocukların yaşam ve sağlık haklarını savunmaktadır. Ayrıca, çalışma ve sosyal haklarını korurken, savunmasız ailelere ekonomik destek sağlarlar.

Projeler

Vice şehrinde başlattığımız bu yardım sendikası adına, bu proje üzerinde halen çalışmaktayız. IBO Vice'ı şehrin en iyi yardım kuruluşu olarak göstermeyi ve yaptığımız yardımları olabildiğince şeffaf hale getirmek istiyoruz. IBO Vice'ın kuruluşundan itibaren bu yardımlarımızı şehre açacağız ve herkesin eşit şartlarda yaşaması adına elimizden geleni ardımıza koymayacağız. Projelerimizden bahsedecek olursak;

İşçi çalışma ve sosyal haklarını korumak,
Amerika vatandaşlarının özel sağlık muayeneleri,
Göçmenlerin eşit şartlar altında yaşamasını sağlamak,
Yoksul ve yoksul çocuklara yardım kampanyaları düzenlemek,
Kilise ihtiyaçlarına ve giderlerine yardımda bulunmak,
Öğretim görevlilerine özel sektörlerde iş deneyimi sağlamak,
Öğrencilere ideal burs sağlamak,

Sadece bu yardımlarımız ile bulunmuyoruz, bize e-posta veya telefon numaramızdan iletişime geçerek özel yardım ihtiyaçlarından da bulunabilirsiniz. IBO Vice ve Yardım Sendikası, üçüncül bir şahıs olmadan yardım kampanyaları düzenleyen ve kişisel olarak yardımda bulunan bir kuruluştur.

IBO Vice, hakları tamamen saklıdır. 2023.

IBO ITALIA - VICE
Downtown. Blvd.
Phone: 108-54-54.
ibovice@yahoo.en.dl
Fiks. 90500750154
IBAN: 427443
« Son Düzenleme: 14.05.2023 02:11 Bies »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 14.05.2023 02:04
Alıntı

Rumuz: BURAYA
Yorum: BURAYA

Kod: [Seç]
[img width=800 height=115]https://cdn.discordapp.com/attachments/770664372414578718/1107055873106399282/image.png[/img]
[size=12pt][b]Rumuz:[/b] BURAYA
[b]Yorum:[/b] BURAYA[/size]
« Son Düzenleme: 14.05.2023 02:09 Bies »
100
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
canwe44r, enıs, AaronMoore,
Tepki yok
Tepki yok