Konu: Antonio Nicoletti - Galliciano Nicoletti - Joey Callieni Emotesiz ateş açma  (Okunma sayısı 262 defa)

#0 - 13.05.2023 18:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Massive - @jigsaw4131 - @show

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/05/2023 19.42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Emotesiz ateş açma

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayet edilen üç karakter ateş açarken emote vermiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: (videonun ilk saniyesinden sekizinci saniyesine kadar izlerseniz net şekilde görebilirsiniz.)

&t=5s

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alacaklarından şüphem yok iyi forumlar diliyorum.

#1 - 13.05.2023 18:40
@van der godefroy isimli arkadaşımız, yani Maske#36680 emote verdikten sonra ateş ediyorum. Bir kişi emote verdikten sonra diğer kişilerin deagle/uzi/tec9 gibi küçük silahlarda emote verme zorunluluğu bulunmuyor. Şikayet açmak için şikayet açmaktan vazgeç Jimmy Panucci, lose aldın diye kıvranma. Oyun oynuyorsun, alt tarafı savaş kaybettin.  :manifdog

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 13.05.2023 18:46 show »

#2 - 13.05.2023 19:00
@van der godefroy isimli arkadaşımız, yani Maske#36680 emote verdikten sonra ateş ediyorum. Bir kişi emote verdikten sonra diğer kişilerin deagle/uzi/tec9 gibi küçük silahlarda emote verme zorunluluğu bulunmuyor. Şikayet açmak için şikayet açmaktan vazgeç Jimmy Panucci, lose aldın diye kıvranma. Oyun oynuyorsun, alt tarafı savaş kaybettin.  :manifdog

Spoiler: GösterGizle

maalesef ki öyle bir kural bulunmuyor, kuralları tekrar gözden geçir. buralarda bir yerlerinden kural uydurup kıvranma. alt tarafı bir şikayet yedin. :manifdog
« Son Düzenleme: 13.05.2023 19:02 Huan »

#3 - 13.05.2023 19:20
Bizim bir şey kaybettiğimiz yok.

Senin dediğin olay karşı taraftan ateş gelirse zorunluluk yok arkadaşın verdi diye vermemezlik yapamazsın iyi günler.

#4 - 13.05.2023 19:34
Şikayet açmak için lütfen şikayet açmayalım ilerleyen ilk 8 saniyenin saati ve ikinci videonun chatloguna bakabilirsin.

#5 - 13.05.2023 19:55
Şikayet açmak için lütfen şikayet açmayalım ilerleyen ilk 8 saniyenin saati ve ikinci videonun chatloguna bakabilirsin.

savunmanı yap ahbap, farklı şeyler söyleme.

#6 - 13.05.2023 20:37
İyi forumlar dilerim, ilk 8 saniyeyi söylemişsiniz o yüzden oradan cevap vereceğim. Elimde silah var fakat hiç bir şekilde ateş açılmamış, video'yu dikkatli izlemenizi öneririm.

#7 - 13.05.2023 20:40
Arkadaşının kurşun efekt modu sayesinde arkadan sıktığın gözüküyor. Yalan söylemene gerek yok.

#8 - 13.05.2023 20:44
İyi forumlar dilerim, ilk 8 saniyeyi söylemişsiniz o yüzden oradan cevap vereceğim. Elimde silah var fakat hiç bir şekilde ateş açılmamış, video'yu dikkatli izlemenizi öneririm.

sende dikkatli izle o halde arkadan kurşun sıktığın belli oluyor, daha iyi yalanlar bulmalısın  :sampanya:

#9 - 13.05.2023 20:50
                 Ayrıca ilk kesitte pmden konuştukları belli oluyor, tam kesit sonunda pmden hastane gitmem lazım diyor sanırım arkadaş düşmüş :garip:

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Massive - @jigsaw4131 - @show

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/05/2023 19.42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Emotesiz ateş açma

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayet edilen üç karakter ateş açarken emote vermiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: (videonun ilk saniyesinden sekizinci saniyesine kadar izlerseniz net şekilde görebilirsiniz.)

&t=5s

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alacaklarından şüphem yok iyi forumlar diliyorum.

ilk kesitin sonunda mix yaptıkları görülüyor, hastaneye gitmem lazım yazmış. arkadaş galiba düşmüş:( :garip:
Yanlız kendi adamınız o gerçekte hastaneye gitmesi gerekiyormuş. Şikayet açmak için şikayet açmayın tekrardan diyorum.