Konu: Dixion Wells, PG  (Okunma sayısı 120 defa)

#0 - 12.05.2023 19:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dixion Wells, @Sucukluyumurta34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Simon Giesler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.05.2023, 18:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Polis ekipleri bir arabayı kovalıyordu, maskesinin ID'si 51186 olan Dixion Wells isimli arkadaşımız kovalamacamızı sabote edip kendi Sanchez'i ile peşimizden geldi, polis rolünü baltaladılar. Ardından role uyum sağlayıp kişiyi polis işine engel olması ve direnmesi gerekçesiyle tutuklamak amacıyla beanbag ile vurduk, ss'teki chatlog kayıtlarından görüleceği üzere bir diğer yoktan var olup gelen arkadaşının motoruna binip kaçıp gitme rolü yaptı. Sırf bunu yapmaması için emote'lar verdik, iki tane polis memuru üstüne binmişken bir anda koşup diğer motora binmesi dolayısıyla PG yapmış oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşın yapmış olduğu ilk ihlal bu değil, sürekli olarak polislerle etkileşime girip ihlal yapıyor.

#1 - 12.05.2023 19:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dixion Wells, @Sucukluyumurta34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Simon Giesler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.05.2023, 18:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Polis ekipleri bir arabayı kovalıyordu, maskesinin ID'si 51186 olan Dixion Wells isimli arkadaşımız kovalamacamızı sabote edip kendi Sanchez'i ile peşimizden geldi, polis rolünü baltaladılar. Ardından role uyum sağlayıp kişiyi polis işine engel olması ve direnmesi gerekçesiyle tutuklamak amacıyla beanbag ile vurduk, ss'teki chatlog kayıtlarından görüleceği üzere bir diğer yoktan var olup gelen arkadaşının motoruna binip kaçıp gitme rolü yaptı. Sırf bunu yapmaması için emote'lar verdik, iki tane polis memuru üstüne binmişken bir anda koşup diğer motora binmesi dolayısıyla PG yapmış oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşın yapmış olduğu ilk ihlal bu değil, sürekli olarak polislerle etkileşime girip ihlal yapıyor.

MİX için yeterli bir kanıtınız yok, sultanlı ekip ve motorlu ekip görmüştür, her zaman orada turladım. Her zaman da arkanızdaydım, kovaladığınız blista'daki sürücüde arkadışımız, İC.

#2 - 12.05.2023 19:53
şikayetim mix için değil, pg için. gelen motorlunun sen olduğunu bile bilmiyorduk ki kendini belli ettin böylece. arkadaş olduğunuzu biliyoruz zaten tecrübemiz var sizinle daha öncesinden

#3 - 12.05.2023 21:38
şikayetim mix için değil, pg için. gelen motorlunun sen olduğunu bile bilmiyorduk ki kendini belli ettin böylece. arkadaş olduğunuzu biliyoruz zaten tecrübemiz var sizinle daha öncesinden
Kardeşim senin ile hiç yalan dolan konuşmayacağım, senin Teaser ile drive by'a kalkman zoruma gitti. Bu yüzden bende rolde böyle şeyler yapmış olabilirim, şikayetini çekermisin? Bir kusurum varsa özür diliyorum senden.

#4 - 12.05.2023 21:42
Tecrübe olayını anlamadım. burada cinayet meselesini çözmüyorsun, kendini belli ettin falan. PG falan görmüyorum ben, kaçmaya çalıştı ve başardı. Olay ile alakam yok, bu kadar ileti atmak istiyorum. 140 üstü giderken drive by'a kalkıp tüfek ile sıkıyorsun, bence senin yaptığın PG.

#5 - 12.05.2023 22:00
Kardeşim senin ile hiç yalan dolan konuşmayacağım, senin Teaser ile drive by'a kalkman zoruma gitti. Bu yüzden bende rolde böyle şeyler yapmış olabilirim, şikayetini çekermisin? Bir kusurum varsa özür diliyorum senden.
kanka hep ihlal yapıp sonra forum pm üzerinden birde şikayetten neden şikayeti geri çektirtmeye çalışıyorsun, ben anlamış değilim. zamanında bir arkadaşımada bunu yaptın şikayeti çekermisin diye. ihlal yapmazsan şikayet yemezsin 1kere yapmıyorsun dostum bir kaç kez şikayeti geri çekmelerini istiyorsun insanlardan

#6 - 12.05.2023 22:02
kanka hep ihlal yapıp sonra forum pm üzerinden birde şikayetten neden şikayeti geri çektirtmeye çalışıyorsun, ben anlamış değilim. zamanında bir arkadaşımada bunu yaptın şikayeti çekermisin diye. ihlal yapmazsan şikayet yemezsin 1kere yapmıyorsun dostum bir kaç kez şikayeti geri çekmelerini istiyorsun insanlardan
hahağhalhaha, burayı kirletme. Kendi ihlallerine bakta yazı yaz, forza. Burayı kirletme, uzatmayalım şikayeti. Sonuçlanmasını bekliyoruz.

#7 - 12.05.2023 22:02
Kanka sen ne anlayıyon senin olay ile alakan varmı +11 yaş veletsin gelmiş burada boş boş konuşuyorsun sanal mafya falanmısın? Biraz daha forumuma karışırsan hakkında şikayet açacağım boş boş konuşma o yüzden anladın mı?

#8 - 12.05.2023 22:03
arkadaş 140 ile giderken beanbag ile vurulmadı, sabit dururken beanbag ile vuruldu. arkadaşımızı korumak adına yalan konuşmayalım, şikayet geri çekilmeyecek her girdiğimiz rolde ihlal görmek zorunda değiliz biz

#9 - 12.05.2023 22:05
arkadaş 140 ile giderken beanbag ile vurulmadı, sabit dururken beanbag ile vuruldu. arkadaşımızı korumak adına yalan konuşmayalım, şikayet geri çekilmeyecek her girdiğimiz rolde ihlal görmek zorunda değiliz biz
Tamam kanak şikayetini geri çek çekme ben senden özür diliyorum, kabulün mü?