Konu: Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 155 defa)

#0 - 11.05.2023 14:18
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @D3niz Evgeny_Cherchesov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Chieftain

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP Rolde bağlantı koparmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın birliğiyle daha önce savaştaydık sonrada bu karakterle gidip Poschevo birliğine girip oranın itibarını zedeliyor zaten bunun rolünü yapacağız, fakat arkadaş durduk yere kışkırtmaya çalışıyor fakat nafile. Gerekli cezayı almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A
« Son Düzenleme: 11.05.2023 15:45 Forza_g »

#1 - 11.05.2023 15:46
şahitliğimi onaylıyorum yrb hareketler yapıyor bu şekil

#2 - 12.05.2023 19:12
@Stromae kişiden herhangi bir savunma gelmiyor, sonuçlanabilir.

#3 - 12.05.2023 19:13
Emote verdin ve ben crash mi attım şaka gibi? Senin orada olduğunda ben orada değildim emoteyi uzaktan vermişsin emoten chatime yansımadı, o sırada sürekli crash yiyordum loglara bakılırsa defalarca oyuna giriş yapmayı denedim, şikayet açmak için yer arıyorsunuz. Sizinle bu olay sırasında herhangi bir role girmedim kafanıza göre emote verip crash yiyince şikayet açıyorsunuz.
« Son Düzenleme: 12.05.2023 19:17 D3niz »

#4 - 12.05.2023 19:15
Emote verdin ve ben crash mi attım şaka gibi? Senin orada olduğunda ben orada değildim emoteyi uzaktan vermişsin emoten chatime yansımadı, o sırada sürekli crash yiyordum loglara bakılırsa defalarca oyuna giriş yapmayı denedim, şikayet açmak için yer arıyorsunuz. Sizinle bu olay sırasında herhangi bir role girmedim kafanıza göre emote verip crash yiyince şikayet açıyorsunuz.
kanka oyuna ilk girdin mahalleye geldin bisikletle, sonra seni kovalarken q bir attın. sonra q attığın yerde beklerken oyuna girdiğini gördüm tam emoteyi attım /sq attığın için bağlantı kopması diyor. crash attırsan kick/ban yazar yanlışım varsa düzeltirsen sevinirim.

#5 - 12.05.2023 19:20
kanka oyuna ilk girdin mahalleye geldin bisikletle, sonra seni kovalarken q bir attın. sonra q attığın yerde beklerken oyuna girdiğini gördüm tam emoteyi attım /sq attığın için bağlantı kopması diyor. crash attırsan kick/ban yazar yanlışım varsa düzeltirsen sevinirim.

Kovaladığınızı farketmedim bisikletime doğru giderken crash yedim ve oyuna girdiğim anda emote vermişsin, ben o sırada da crash yiyor olduğum için chatin bana düşmemiş, çünkü crash anlık bir durum değil crash yiyeceğin zaman direk oyundan atmıyor, 5-6 saniye  hala oyuna takılıyorsun ama sunucu ile bağlantın kesiliyor, (chate yazılan şeyler bana düşmüyor) ama hala oyuna olmaya devam ediyorsun, yani emote versen de senin verdiğin emoteyi göremem çünkü oyuna girdiğim anda tekrardan crash yiyorum.

Üzerinden günler hatta haftalar geçen bir savaşı tekrardan oyuna girdiğim anda başımda bekleyip sıkmaya çalışmak ıc değil artık oocye çevirmişsiniz demektir.
« Son Düzenleme: 12.05.2023 19:24 D3niz »

#6 - 12.05.2023 21:40
kanka birliğimiz sizle savaştaydı, üyelerini vuruyoruz. eğer vurulmamak istiyorsan nc atabilirsin. ve ya dm attığımızı düşünüyorsan şikayet aç

#7 - 13.05.2023 14:37
@D3niz Bu seferlik uyarıyorum. Fakat LAF AT-KAÇ taktiği ile devam ederseniz ya da güvenli bölgeye giderseniz karşı birlik oyuncularına CK hakkınızı verebilirim. Yaptığınız rollere dikkat edin.