Konu: Oluşumu olmayıp (Oluşum gibi davranıp) sivil DM atan arkadaşlar  (Okunma sayısı 622 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.05.2023 00:17
Selamlar, atacağım ss'lerde arkadaşların bizzat kendilerinin bunu istediklerini görebiliyorsunuz, şöyle;

Idle konusuna gelecek olursak birlik tanıtımını attık ve bekliyoruz, biz beklediğimiz halde sizler de üstümüze oynamaya devam ediyorsunuz, devam ederseniz karşılığını bu şekilde almanız gayet normal, dm'lik bir konu söz konusu olamaz.

Ki şunu söylemek isterim, dün gece birliğimizde olan elemanları yanlarına çekip sonrasında o elemanlar ile gelip kışkırtıcı hareketler yaptınız, yine olaya pozitif bakıp olarak konuşup çözdük. Ama o günün yarınında yaptığını yukarı da, dm'i isteyen bizler değil, sizler oluyorsunuz bu durumda.

« Son Düzenleme: 11.05.2023 00:21 IceSexe »

#11 - 11.05.2023 00:23
Belirtmemişim, Brayton Lamont adlı karakter bizim birlikteydi, sonrasında direkt olarak oraya geçmiş, sonrasında motel'de ki arkadaşlarıyla masum masum gelirken "El kol hareketi mi yapsam?" diyecekti arkadaşlarına, fakat chatloguma düştü, sonrasında ss'lerde gözüküyor zaten.

#12 - 11.05.2023 00:27
Idlewood'da umarım "krallar" gibi rol yapmışsındır  ::) Sadece oluşumu olan kişiler mi silah alabiliyor yada sıkabiliyor? Sivil bir ekibin arkadaşlarını vurmuşsunuz ve arkadaşlarıda toplanıp size karşılık vermişler. 10 sayfa birliksiniz 5-6 sayfası tanıtım ve yorumdan ibaret. DM attığımız yok, kanıtı aşağıya bırakıyorum elimde sadece bu kanıt var eğer daha fazlasını bulursam onuda bırakırım. IceSexe'de gerekli savunmayı yapmış. Idlewood birliğinde krallar gibi rol yapan kişiler :D

« Son Düzenleme: 11.05.2023 00:53 Tonyalı »

#13 - 11.05.2023 00:30
Ufak bir ekleme daha yapmak istiyorum, arkadaşım benim rolde Tanrını siktiğim yazdım diye OOC Kin falan yazmışsın. Rol bu rol, oyunu bu kadar ciddiye almana gerek yok. Tarafımızda yanıt gelmeyecek, savunmamız yapıldı. Sonuçlanabilir.

#14 - 11.05.2023 01:04
Idlewood'da umarım "krallar" gibi rol yapmışsındır  ::) Sadece oluşumu olan kişiler mi silah alabiliyor yada sıkabiliyor? Sivil bir ekibin arkadaşlarını vurmuşsunuz ve arkadaşlarıda toplanıp size karşılık vermişler. 10 sayfa birliksiniz 5-6 sayfası tanıtım ve yorumdan ibaret. DM attığımız yok, kanıtı aşağıya bırakıyorum elimde sadece bu kanıt var eğer daha fazlasını bulursam onuda bırakırım. IceSexe'de gerekli savunmayı yapmış. Idlewood birliğinde krallar gibi rol yapan kişiler :D

Yediğin ekmeğe tükürmeyi bu kadar basitleştiriyor musun Tonyalı? Ağalar gibi rolümü yaptım, gelip benden skin isterken de bu nefretini kussaydın keşke. Konu ile bir ilgin yok, bir birlikte misin? Hayır, sana mı sıktılar? Hayır, blok birliğine neden sıkıyorsun? Çünkü can sıkıntısı. Aim'in çok mu iyi kardeşim? Git ve DM serverlarında bu bahsettiğin Aim'ini hilelerini silerek sergile. Beni anlayabiliyorsun, fazla öten horozun kafasını keserler. Konu ile bir alakan yok iken atlamana gerek yok, boş bir kirletim sebebisin. Kaç kere daha aynı kanıt dediğiniz içerisinde bir içerik olmayan ekran görüntüsünü? Çabuk Yuvana.

#15 - 11.05.2023 01:18
Kimseye nefretim yok, bazı ezik oyuncular gibi de hile kullanmıyorum dostum :'( Kimsenin ekmeğinide yemedim :garip: Sizi bende vurdum ekran görüntülerinde gözüküyorum, nasıl alakam olmuyor? Fazla konuşuyorsun, savunmalar yapıldı admin karar verebilir.

#16 - 11.05.2023 13:30

maskeli mavi skinli arkadaşımız on dakika önce vurulmuş, ayağa kalkıp sıkmaya devam etmiş birde gidip sen nasıl ayaktasın yazmış :D asıl sen nasıl ayaktasın

#17 - 11.05.2023 14:10
@Aledatheboss , @god of vice aka bero , @Tonyalı , @Otto11
Etiketlediğim forum hesapları 8 saat içerisinde savunma yapsın. Bu etiketlediklerim silahlı saldıranlar.
Önceden savunma yaptıysanız, tekrar yapmanıza gerek yok.

#18 - 11.05.2023 14:39
Savunma yaptım. Karakterim eski KTO birliğinin R15'i ve Idlewood'da takılan gençlere saldırı gerçekleşmiş ve bizde onlara gün içerisinde karşılı vermişiz, DM'lik bir şey yok.

#19 - 11.05.2023 16:00

Selamlar, ben arkadaşlarla konuşmaya gittim lakin "İLLEGAL ROL YASAĞI" sebebiyle bana burnunu kırarım, şunu yaparım ederim gibi bir cevap aldım.Sonrasında evimin önüne gittim, banyoya girip geldiğimde bana ateş açılmıştı.