gencolar hoodumuza dm atıp ic arkadaşlarımızı düşürdünüz, birlik yeni kapandı ve ic olarak hepimizin bağlantısı var. AK ve DG'lerimizi neden kıskandın knka onu anlamadım
hood basarken bida düşünürsünüz artık bu adamlar gelip bizi düşürür biz de forumda şikayetlerde ağlamak zorunda kalırız diye 
Birliği kapatan kişi benim, birlikte benimdi. Bazı sebeplerden dolayı kapatıp buraya geldim, fakat bunu rolsel olarak gelip "415 Hattı hala devam ediyor" gibi ithamlar kullanırsanız burada o zihniyet bozulur kanka. Üslubun ile ilgili konuya gelirsek, aynı yaştayız ama sen büyüyünce anlarsın ne demek istediğimi. Saçma hareketlerde bulunmayın, bu hareketlerinizle burada fazla barınabileceğinizi de düşünmüyorum. Kanıtlar ortada, suçunuzu ya kabullenin ya da savunmanızı yapın, burası insanları toxiclemek için kurulmuş bir platform değil, ki sen onu bile beceremiyosun. Bence biraz eğitim hayatına odaklan, her neyse. Ya savunma yapın ya da haksızız diyip susun, sizlere başarılar. Dm sunucularında karşı karşıya gelmek dileği ile, şimdi sağlıcakla kalın.