Konu: Camron_Camter DM  (Okunma sayısı 229 defa)

#0 - 10.05.2023 22:39
 :-\

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Camron_Carter @Otto11

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 4KX BLOCK BOYS Birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokağa geldim arkadaşlarım bauomış yerdeydi ne yapıyorsunuz diye bağırdım sopamı çeker çekmez emotemu iptal ettim (illegal yasağımız var diye) kişi gelip beni silahı ile bayılttı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlara şöyle bir video bırakıyorum. https://cdn.discordapp.com/attachments/1105890134618013819/1105941842803052615/0510_11.mp4
Her 10 Level olan adama silah verilirse olacak şey bu.
« Son Düzenleme: 10.05.2023 22:42 xqsxmih »

#1 - 10.05.2023 22:59
Arkadaşım adına ufak bir toplama yapayım, bize sıkmaya çalışıyorsunuz vuramayınca biz geliyoruz. Hepinizi vurduktan sonra adamı görür görmez /me belinden sopasını kapar. diye emote atıyorsun, zaten birlikteki üyelerin hepsini orada vururken sende olaya dahil oluyorsun. Zorlamanın anlamı ne? Bir daha /me belinden keleşini çıkartır, sıkar. Bekliyorum. "İşime gelirse, İllegal yasağım var onu vururum. Bunu vururum, baskın yerim yerdeyken ss alırım şikayet açarım." Ayrıca emotunu iptal etmemişsin, kendi ssinde bile yer alıyor. :D

#2 - 10.05.2023 23:03

illegal rol yasağı kanka

#3 - 10.05.2023 23:10
Arkadaşım adına ufak bir toplama yapayım, bize sıkmaya çalışıyorsunuz vuramayınca biz geliyoruz. Hepinizi vurduktan sonra adamı görür görmez /me belinden sopasını kapar. diye emote atıyorsun, zaten birlikteki üyelerin hepsini orada vururken sende olaya dahil oluyorsun. Zorlamanın anlamı ne? Bir daha /me belinden keleşini çıkartır, sıkar. Bekliyorum. "İşime gelirse, İllegal yasağım var onu vururum. Bunu vururum, baskın yerim yerdeyken ss alırım şikayet açarım." Ayrıca emotunu iptal etmemişsin, kendi ssinde bile yer alıyor. :D
Size sıkmaya geliyoruz aynen, ben sıkmaya geliyorum aynen şu an geldim bak /me'yi attım geliyorum iyi izle neyse, dahil oluyorum evet emote'mun iptal ettiği ss'ide buyur kardeşim burda. şu anda keleşi çıkarttım geliyorum bak dm atmaya geliyorum kitaba söven biz değildik yalnız, uyarırım iyi geceler iyi forumlar aslan.

#4 - 10.05.2023 23:16

illegal rol yasağı kanka
sivil adam silah çekiyor vay allahın 5. mücizesi  :D

#5 - 10.05.2023 23:20
Beyler kusura bakmayın forumunuzu bölüyorum,
Banada aynı şekilde Dm attınız ve bunu başkalarınada yansıtıyorsunuz illegal yasağı olan bir birliğe zaten sıkamazsınız haklıymış tavırlarınızıda artık bırakın suçunuzu üstlenin, şikayeti açan arkadaşında yaptığı bir kaç hata var, siz suçu kabullenmek yerine karşıdaki kişinin yaptığı hatalar ile üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Bunu bırakın. İyi forumlar <3

#6 - 10.05.2023 23:26
Beyler kusura bakmayın forumunuzu bölüyorum,
Banada aynı şekilde Dm attınız ve bunu başkalarınada yansıtıyorsunuz illegal yasağı olan bir birliğe zaten sıkamazsınız haklıymış tavırlarınızıda artık bırakın suçunuzu üstlenin, şikayeti açan arkadaşında yaptığı bir kaç hata var, siz suçu kabullenmek yerine karşıdaki kişinin yaptığı hatalar ile üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Bunu bırakın. İyi forumlar <3
Haklıyım, sana da iyi forumlar kardeşim benim. Aktif çatışmada karşımda dikilirsen seni de vururum.  O:-)

#7 - 10.05.2023 23:36
Haklı çıkamayınca ben olur gibi :'( daha fazla söze gerek yok yönetici kararı.

#8 - 11.05.2023 09:40
@Otto11 Savunmanızı yapın lütfen.

#9 - 11.05.2023 11:04
Açıklama yapıcak birşey yok adamlar sıktı bizde karşılık verdik.