Konu: Tina_Zotikishvili - Joey Callieni Emotesiz silah çekimi  (Okunma sayısı 275 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.05.2023 00:46
div style="padding:10px; border:1px solid #e2e2e2"]

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tina_Zotikishvili - Joey Callieni  @licarfardx  @show

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler Swen karakteriyle karşılaşıyor, emote vermeden ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1012416664580653142/1105140178600853534/image.png

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılması ve uyarı geçilmemesini arz ediyorum. Bugün bana yapan yarın başkasına da yapar.

[/div]
« Son Düzenleme: 10.05.2023 00:56 Arda0 »

#1 - 10.05.2023 11:20
@licarfardx @show 24 saat içerisinde savunma.

#2 - 10.05.2023 12:06
Müsait olduğumda savunmayı yazacağım maksimum 3-4 saate yazarım.

#3 - 10.05.2023 14:01
Merhaba, aktif bir savaştayız ve gördüğümüz ve IC olarak o birlikte bulunduğunu bildiğimiz kişilere ateş açmamız gayet normal bir durum, ortada bir anormallik yok. Gördüğümüz an, karşı tarafın bize silah çekip ateş etmesine izin vermemek için önceden silahı hazırlayıp o an emote yazmakla uğraşmamak için anında sıktık. Kalabalık, üç birlik gibi yüksek bir rakamla savaşıyoruz, karşı taraftan hamle görebiliriz ve hızlı ateş açmak zorundayız, karşı taraflarda aynı şeyi yapıyor- tam sıkacağımız vakit araçtan inip emote yazmakla uğraşsaydık o an- altında motor vardı arkadaş kaçardı. Önceden emote veriliyor, hızlı bir savaş dönmesi için. Sağlıklı günler, savunmam bu kadar.

https://www.hizliresim.com/i1woekc
« Son Düzenleme: 10.05.2023 14:03 licarfardx »

#4 - 10.05.2023 14:20
Merhaba, aktif bir savaştayız ve gördüğümüz ve IC olarak o birlikte bulunduğunu bildiğimiz kişilere ateş açmamız gayet normal bir durum, ortada bir anormallik yok. Gördüğümüz an, karşı tarafın bize silah çekip ateş etmesine izin vermemek için önceden silahı hazırlayıp o an emote yazmakla uğraşmamak için anında sıktık. Kalabalık, üç birlik gibi yüksek bir rakamla savaşıyoruz, karşı taraftan hamle görebiliriz ve hızlı ateş açmak zorundayız, karşı taraflarda aynı şeyi yapıyor- tam sıkacağımız vakit araçtan inip emote yazmakla uğraşsaydık o an- altında motor vardı arkadaş kaçardı. Önceden emote veriliyor, hızlı bir savaş dönmesi için. Sağlıklı günler, savunmam bu kadar.

https://www.hizliresim.com/i1woekc

Chat log kanıt olarak sayılmaz, ayrıca her türlü kurala uymak zorundasın. Karşı tarafın chatine emote'unun düşmesi gerekiyor.
« Son Düzenleme: 10.05.2023 14:23 Huan »

#5 - 10.05.2023 14:26
Alıntı
3.6. Silah kuralları: Silahlı saldırı durumunda saldırıyı başlatacak karakterlerin mantığa ve kurallara uygun, karşı tarafın da görebildiği (sadece /me) bir emote vermesi gerekmektedir.

#6 - 10.05.2023 14:31
Attığım kısımda zaten bir kanıt bulunuyor, şikayetle alakası olanlar siz misiniz? Mongol's birliğine mi geçiş yaptınız yoksa, alakası olmayan taraflar yazmasın. Açıklamayı yaptım. Emote önceden hazır veriliyor, bu yasak değil ve çoğu kişi yapıyor bunu. Tam sıkmadan önce, tam ateş açmadan önce /Me komutunu kullanacaksın diye bir şey yok, şuan savaş rollerine dahil olan herkes yaptığımı yapıyor. Verdiğim emote da göründüğü gibi, elinde hazır bekletir diyorum. Elinde hazır bekletir ne demek?

#7 - 10.05.2023 14:46

Attığım kısımda zaten bir kanıt bulunuyor, şikayetle alakası olanlar siz misiniz? Mongol's birliğine mi geçiş yaptınız yoksa, alakası olmayan taraflar yazmasın. Açıklamayı yaptım. Emote önceden hazır veriliyor, bu yasak değil ve çoğu kişi yapıyor bunu. Tam sıkmadan önce, tam ateş açmadan önce /Me komutunu kullanacaksın diye bir şey yok, şuan savaş rollerine dahil olan herkes yaptığımı yapıyor. Verdiğim emote da göründüğü gibi, elinde hazır bekletir diyorum. Elinde hazır bekletir ne demek?

Alıntı
3.6. Silah kuralları: Silahlı saldırı durumunda saldırıyı başlatacak karakterlerin mantığa ve kurallara uygun, karşı tarafın da görebildiği (sadece /me) bir emote vermesi gerekmektedir.

#8 - 10.05.2023 18:20
Şikayeti açan arkadaş değil, Poschevo yazıyor komik durum gerçekten. Emote verildi, aktif bir savaşta verdiğim her emoteun ssini mi alamıyorum, dakika başı zaten silah çekme emoteu veriyoruz ve kargaşa içinde oluyoruz. Herhangi bir Poschevo bir daha yazmasın, şikayeti açan kimse o istediğini gönlünce yazabilir. Kendi şikayetleriniz ile ilgilenin, başkasına yapmayın "bu şikayetle alakan ne?" diyorsunuz, kendi kurallarınıza uyun ;)
« Son Düzenleme: 10.05.2023 18:23 licarfardx »

#9 - 11.05.2023 09:28
Çoğu kişinin yapıyor oluşu bu durumu yasallaştırmıyor, ateş edeceğiniz vakit karşı tarafı chatine emote düşmesi gerekiyor. Karakter ceza alacak.