Konu: David_Glock  (Okunma sayısı 347 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2023 16:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Loreks

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming/mix

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorsiklete ak47 ile biniyor arkadaşımız ve mix yapıyorlar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

mix için kanıtlar

burada adama ulaşabilecekleri her şeyi atıyorum

adamı bıraktıktan sonra gelip beni vuruyorlar kaçırdığımız adamıda alıyorlar

Ek açıklamalar(varsa): etme eşşekle muhabbet küstürürsün

« Son Düzenleme: 08.05.2023 16:26 ahmetçtn »

#1 - 08.05.2023 17:24
Savunma gelicek, kimseyi kurtarmadık. Ekran görüntüsü bekliyorum.

#2 - 08.05.2023 23:03
Savunmanızı en kısa sürede iletin. @Loreks

#3 - 08.05.2023 23:50
Savunmanızı en kısa sürede iletin. @Loreks
Ekran görüntüsü beklediğim kişi çevrimdışı, savunma için 24 saat sürem olduğunu biliyorum geç olmadan yapacağım. Teşekkürler. @METEHAN

#4 - 09.05.2023 15:25
Merhaba, mix ile suçladığım kişiye ulaştım ve kendisinin şehire kadar yürüdüğüne dair kanıtını istedim. Kişi sabah saatlerinde bana kanıtını ulaştırdı.

Aralıklarla ilerleyip işi çıktığı için Q attığını belirtti.

Metagaming için konuşmam gerekirse, Mongols MC oluşumunda Road Captain rütbesindeyim. Motor klübü olduğumuz için genellikle araç kullanmıyoruz, silah üzerimde gezdiğim doğru. Araç kiralayamazdım çünkü kiralama bölgesi Güvenli Bölge içerisinde bulunuyor, güvenli bölgenin içerisinde maskeli ve silahlı gezmek yanlış olacağı için gidip araç kiralamadım. Rol gereği motorumla sıkmak zorunda kaldım, şikayet sonrasında motor bir daha kullanılmadı, araç kiralayıp rollerime devam ettim.

Kendisine sormak isterseniz kişiyi şikayete ekleyebilirim, söyleyeceklerimi onaylayacaktır.

#5 - 09.05.2023 15:38
Merhaba, mix ile suçladığım kişiye ulaştım ve kendisinin şehire kadar yürüdüğüne dair kanıtını istedim. Kişi sabah saatlerinde bana kanıtını ulaştırdı.

Metagaming için konuşmam gerekirse, Mongols MC oluşumunda Road Captain rütbesindeyim. Motor klübü olduğumuz için genellikle araç kullanmıyoruz, silah üzerimde gezdiğim doğru. Araç kiralayamazdım çünkü kiralama bölgesi Güvenli Bölge içerisinde bulunuyor, güvenli bölgenin içerisinde maskeli ve silahlı gezmek yanlış olacağı için gidip araç kiralamadım. Rol gereği motorumla sıkmak zorunda kaldım, şikayet sonrasında motor bir daha kullanılmadı, araç kiralayıp rollerime devam ettim.

Kendisine sormak isterseniz kişiyi şikayete ekleyebilirim, söyleyeceklerimi onaylayacaktır.
aga bu ne admin senden savunma yada ss istemiş sen arkadaşının rastgele attığı bir ekran görüntüsünü savunmaya atıp makale yazıyorsun :D

#6 - 09.05.2023 15:48

aga bu ne admin senden savunma yada ss istemiş sen arkadaşının rastgele attığı bir ekran görüntüsünü savunmaya atıp makale yazıyorsun :D
Şikayetle alakan yok oglum, adamı oradan gelip aldığımıza dair kanıt bile atmamış arkadaşın.

#7 - 09.05.2023 15:54
Ahmetin size şikayet açma sebebi;
ahmeti nasıl buldunuz? onu soruyor. Yoksa adamı istediğin yerden al, sen lvde ki adamı nasıl buluyorsun?

#8 - 09.05.2023 16:02
Ahmetin size şikayet açma sebebi;
ahmeti nasıl buldunuz? onu soruyor. Yoksa adamı istediğin yerden al, sen lvde ki adamı nasıl buluyorsun?
Ahmetin karşısına aniden çıkmıyorum dostum belirli bir yerden takip ediyoruz, sonrasında bizi farkedip peşimize veriyor ekran görüntülerine bakarsan sonrasında inip sıkıyorum ve düşüyorum.
Makaleden kastın 4-5 satırlık cümleyse yazık haline, durumumuzu anlatmak bile suç olmuş sunucuda ::)

#9 - 09.05.2023 16:57
Videonun şikayetle alakalı olan tüm yerini upload edip ulaştırın, ekran görüntüleri yeterli değil suçlamalar için. @ahmetçtn