Konu: [06.05.2023] Seraphine_Cousteau, Albert_Smith - Retarted RP <- Powergaming  (Okunma sayısı 301 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.05.2023 22:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Seraphine_Cousteau ( @Hyp ), Albert_Smith ( @efeelik )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Aiden Ainsworth ( @Ihsan ) Jesse Adams ( @AkaCyber )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.05.2023 | 22.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterler tutuklandı (Bütün bunlar olurken kodeslerde memurlara saldırmaya çalıştılar) ve avukat işlemleri için sorgu odasına götürülmek üzere asansöre bindirildi. Asansör sistemini kötüye kullanarak farklı bir kata çıktılar, sonrasında PM'den belirttiği üzere bir şekilde kelepçeden kurtulup kaçmışlar. Bu mümkün değil, kollarında birer memur var ve asansör aynı kata çıkıyor. Üstüne üstlük departmandan kelepçeli kaçması kolay bir şey değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak iki oyuncunun da 1.26 ve 1.4 (yaralanmaya sebebiyet olmamış saldırı) suçlarından ooc hapis sürelerine, rol gerçekleşmiş olsaydı alacakları 200 dakika ic hapis süresi de eklenmesi gerekiyor.

« Son Düzenleme: 07.05.2023 13:50 Natu »

hyp

*
v3 Oyuncusu
#1 - 06.05.2023 23:09
Ic olarak birisi tarafından bırakıldık, rol detayları için sorgulaman gerektiğini düşünüyorum. Yeterli kanıtın da yok ayrıca, 2-3 pm, iyi akşamlar.

hyp

*
v3 Oyuncusu
#2 - 06.05.2023 23:10
Ayrıca hiç bir kural ihlalinde bulunmadık, Retarded rp + power gaming yaptığımıza dair hiç bir kanıt yok, adminler log kontrol edebilir.

#3 - 06.05.2023 23:37
Arkadaşım hyp'nin savunmasına katılıyorum, bir arkadaş sayesinde kurtulduk. Arkadaşın ismini vermek istemiyoruz, adminler logları kontrol edip hiç bir kural ihlali yapmadığımızı kontrol edebilir, iyi forumlar iyi günler.

#4 - 06.05.2023 23:50
Ic olarak birisi tarafından bırakıldık, rol detayları için sorgulaman gerektiğini düşünüyorum. Yeterli kanıtın da yok ayrıca, 2-3 pm, iyi akşamlar.
Kaçtığınızı itiraf etmişsiniz, rolden kişiler departmandan kelepçe takılıyken ayrıldığını söylememiz ne kadar saçma olurdu değil mi? Lütfen varsa siz kanıtınızı atın, rol yapıp kaçmanıza yardımcı olunduğuna dair.

#5 - 06.05.2023 23:50
Arkadaş sayesinde kurtulmanızın mümkün olmadığını söylüyorum. Rolü sadece asansör ile interiorlar arasında geçiş yaptığınızı düşünmeyin. Asansörün bir kabini vardır ve bu kabine giren herkes aynı kata çıkar. Kolunuzda memurlar var, kelepçelisiniz ve asansörle gidiyorsunuz. İlk hatanız farklı kata çıkmanız, ikinci hatanız ise kolunuzda sizden sorumlu memurlar varken başka bir memur tarafından kaçırıldığınızı iddia etmeniz. Böyle bir rolün mümkünatı yok.

#6 - 06.05.2023 23:51
Bütün rolün video kaydı var dostum.  :-\ Bu SS'ler ihlali kanıtlamak için yeterli.

hyp

*
v3 Oyuncusu
#7 - 06.05.2023 23:56
Alıntı
Bütün rolün video kaydı var dostum.  :-\ Bu SS'ler ihlali kanıtlamak için yeterli.
Tüm videoyu yollamanı rica ediyorum,
Alıntı
Kaçtığınızı itiraf etmişsiniz, rolden kişiler departmandan kelepçe takılıyken ayrıldığını söylememiz ne kadar saçma olurdu değil mi? Lütfen varsa siz kanıtınızı atın, rol yapıp kaçmanıza yardımcı olunduğuna dair.

Savunmamı yeterlice yaptım, asansörde olduğum falan yoktu, avukat ile adımlıyordum ve rol başladı, ıc'de çözmeniz daha mantıklı, power gaming ve Retarted RP ne alaka ise  :D

hyp

*
v3 Oyuncusu
#8 - 06.05.2023 23:56
Sonuçlanmasını beklemek istiyorum, iyi forumlar. :sampanya:

#9 - 07.05.2023 00:03
Bütün video şikayet yetersiz kanıttan reddedilene kadar gelmeyecek, SS'ler gayet yeterli. PM'leşirken bile itiraf ediyorsun yaptığın şeyleri. Benim tarafımdan daha da ileti gelmeyecek, her şey ortada. Kural ihlallerini burada sana açıklamayacağım, bildiğini varsaymam gerekiyor. Retarted RP, Powergaming'in altında ayrı bir başlık olarak yer alıyor ve tam olarak sizin yaptığınız şeye deniyor.