Konu: İşçi Kadın Semineri!  (Okunma sayısı 62 defa)

#0 - 06.05.2023 21:53

İşçi Kadın Semineri!

Geçtiğimiz günlerde Vice Belediyesi tarafından düzenlenen ve Kasparov Corp., Fever., Eisenhower Gem Store ve Burnout Enerji içeceğinin sponsor olduğu "İşçi Kadın Semineri" yapıldı. Katılımcıların ilham verici konuşmaları insanları sevindirirken konuşma sırasında yaşanan olaylar insanları şaşırttı.

Amaranth Eisenhower'den İddialı Cevaplar!

Şehirin güzellik anlamında akıla gelen ilk isimi olan Amaranth Eisenhower; "İnsanlar bana istediğim pozisyonları sunmadı, bende kendim yaptım."  dedi. Cevaplarıyla hem sunucuyu hem de izleyenleri şaşkınlığa uğratan Eisenhower, Shadowcrest ve Malibu şirketlerinin ona istediği pozisyonu sağlamadıklarını, onunda istediği pozisyonu kendisi yarattığını anlattı. Konuşmalarıyla dikkat çeken Amaranth, şehir de ki bir çok kadına ilham verdi.

Faith Feversham'den "Fever." Açıklaması!

"Fever. markası tam olarak nedir?" sorusuna: "Piyasa'da gerçekten temiz, sağlıklı ve hayvanlar üzerinde deney yapmayan markaların çok olduğunu söyleyemeyeceğim. Bu yüzden kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda yarattığım bir marka." sözlerini kullanan Faith, insan ve hayvan sağlığına verdiği değer ile dinleyicilerin kalbini ısıtırken, kendisine Social paylaşımları yüzünden gelen eleştirilerle ilgili sorulan soruya; "Social'de non-nude dediğimiz yarı çıplak fotoğraflarla mankenliğinizi sürdürüyorsunuz. Bu konu hakkında bolca eleştiri aldınız, ne düşünüyorsunuz?" sorusuna; "Bence doğru olarak kabul edilen şey kişisel bir şeydir. Benim doğrum bu, kendi de işimi gururla yapıyorum. İnsanların verdikleri tepkiler benim için tabii ki de önemli, fakat insanların bana ne yapmamı söylemesi umurumda değil." diyen Faith, özgüveni ve cesaretiyle dinleyenlerin kalbinde yer edindi.

Teğmen Miller'dan Polis Kadınlara Özlü Sözler!

"Ben bu işe başladığımda benim gibi bir kadının mesleğimizi yapması çok zordu." dedi Miller. O sırada dinleyen kadın polis memurlarımızın gözlerinde bulunan parıltı insanları sevindirirken, toplumumuzda artık kadın polisler bulunduğunu tekrar bizlere hatırlattı. "Para için polis memuru olan arkadaşlarımız sınavları geçemiyorlar." diyen Miller, işini severek yapan insanların her zaman önde olduğunu bizlere hatırlattı.

Mariko Shirohime Kızdı!

"Lütfen sorularım arasına reklam sıkıştırmayın!" Sunucu, Bayan Shirohime'nin sorularının arasında başka bir şirketin reklamını yapınca Mariko Shirohime sinirlendi ve sunucuya sert bir tavır takındı. "Şuan merkezimiz Florida eyaletinde de olsa, Los Santos'tan pasifiğe açılacağız." Shadowcrest'in geleceği hakkında böyle konuşan Shirohime, şirketin geleceği ile oldukça kararlı olduğunu gösterdi.

Karolina Felinski'den Agresif Açıklamalar!

"Ben ölmedikçe "Didiersachs" ölmez." Şehirin modasının kendisi sayılan Karolina Felinski, kendisine gelen agresif sorulara aynı şekilde cevap verdi. O sırada seminerin yayının yapan, şuan haberini paylaşan Vice Media'yı görmeyen sunucunun "Vice Media'nın beli kırıldı" demesi insanları şaşırttı, sunucu seçiminin doğru bir karar olup olmadığı ve sunucunun şehir hakkında herhangi bir bilgisi olmadığı konuşuldu. "Valachi Group'ta ne gibi bir pozisyonda bulunuyorsunuz? Olur da Didiersachs'ın yok olması felaketini düşünelim." "Ben Valachi Group'ta her alt dalımızla ilgilenebilecek bir pozisyondayım, Tüm alt dallarımızla elimden geldiğince ilgileniyorum." "Verilere bakınca Valachi Corporation'ın bir gerileme dönemine girdiğini görüyoruz. Malibu gibi şirketlerin devreye girmesi ile Valachi Corporation ne zaman tekrar ayaklanabilecek mi?" sorusuna cevap olarak Felinski; "Valachi Corporation asla yere düşmedi, Malibu hakkında söylediklerinize cevap olarak ise şöyle söyleyeceğim. Malibu ile kardeş şirketiz, her durumda birbirimize destek vererek ve alarak bu günlere geldik. Birlikte ayağa kalktık, birlikte ayakta kalacağız." diyen Karolina, şehir de hangi şirketlerin başrolde olduğunu tekrardan herkese hatırlattı.

İşçi kadınlar tamam, ya erkekler?

Seminer iyi bir ilgi topladı ve insanlara güzel tavsiyeler verildi. Sunucu seçimi hakkında bir düzenleme gelip gelmeyeceği ve Vice Belediyesinin bundan sonraki etkinliklerinin ne olacağını merak ediyoruz

Y
O
R
U
M
HABER

VICE
NEWS.
EDİTÖR
Charles d'Valois
HABER
Charles d'Valois
KAMERA
Lara Clarkson

Charles d'Valois
Vice News Muhabiri

Charles d'Valois, 2004 yılında, Fransa'da bir köyde doğdu. Hayatını sokaklarda geçirdikten sonra, atılgan kişiliğiyle ve insanlarla olan ilişkileriyle öne çıktı. Vice şehrine gelip Vice Media Group'a katıldı.

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News & Valachi Corporation, 2022
[/td][/tr][/table]
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Querty,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 06.05.2023 21:59

Vice News'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[url=https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=126621.0][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/1087489512877334568/1095011757535273030/Blue_Bright_Classic_Colour_Block_Reddit_Banner_1.png[/img][/url]

[size=14pt][b]Rumuz:[/b]  N/A [/size]
[size=14pt][b]Yorum:[/b] N/A [/size]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 06.05.2023 22:01

Rumuz:  aşırı sağ
Yorum: kadından işçi olmaz evinde otursun
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 06.05.2023 22:15

Rumuz:  feminist
Yorum: iştebu
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 06.05.2023 23:01

Rumuz: aşırı sol
Yorum: keşke dünyayı kadınlar yönetse. (hahahahahah, günlük hatırlatma çok komik)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok