Konu: İllegal kural ihlali.  (Okunma sayısı 152 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.05.2023 16:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bryson_Bartlett @RaZe Rashed Garner @yaGız

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jayden Price bana sıkmak için evime geliyor, IC düşmanlığımız var. Yanında 2 kişi daha geliyor gelen kişiler sivil. Sivil kişilerin çatışmaya katılmasından ötürü şikayet açtım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Bu SSte Bryson_Bartlett maskeliye vuruyoz mu diye soruyor.

Rashed Garner ben düştükden sonra toxic mesajlar atıyor.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.05.2023 16:51
Maskeli olan Jayden Pierce ve kendisi ile IC dostluğumuz var, dün Jayden Pierce'in birliğinin hoodunda gelip AK ile ateş açmandan bahsetmiyorum bile. Dün yaşandı yazdığım olay. Savunmama gelirsek, Jayden Pierce dün akşam saatlerinde, birinin ona ateş ettiğini söyledi. East Beach taraflarında sana ateş açtık (Sıktığımız kişi Jamal Pierce) kaçtın bunny yaparak. Devamında Jayden Pierce'in hooduna gelip ona ateş açtın, devamını getirmedik sana karşı. Bugün Jayden Pierce'in hooduna giderken kendisine ait Bullet marka aracı gördük, plakadan felan doğruladık arkadaşımıza ait olduğuna. Devamında evden kendisi çıktı zaten silah ile. Orada "Vuruyor muyuz?" yazdım (İçeriden eli silahlı ve maskeli çıktığı için direkt konuya girdim.), kendisi Jamal Pierce'i içeride vurduğunu, arkadaşının kaçtığını söyledi. Lamar Pierce'i kovaladık. Savunmam umarım yeterli olmuştur, zaten DM meraklısı bir oyuncu değilim, temiz sicilimden ve rollerimden bu anlaşılabiliyor. İyi günler, iyi çalışmalar.
« Son Düzenleme: 07.05.2023 06:13 raaZe »

#2 - 06.05.2023 16:54
+ etiketlediğin forum kullanıcısı yanlış kişi. Bilgin olsun.

#3 - 06.05.2023 17:01
Jayden Pierce ile IC dostluğumuz var, dün Jayden Pierce'in birliğinin hoodunda gelip AK ile ateş açmandan bahsetmiyorum bile. Dün yaşandı yazdığım olay. Savunmama gelirsek, Jayden Pierce dün akşam saatlerinde, birinin ona ateş ettiğini söyledi. East Beach taraflarında sana ateş açtık (Sıktığımız kişi Jamal Pierce) kaçtın bunny yaparak. Devamında Jayden Pierce'in hooduna gelip ona ateş açtın, devamını getirmedik sana karşı. Bugün Jayden Pierce'in hooduna giderken kendisine ait Bullet marka aracı gördük, plakadan felan doğruladık arkadaşımıza ait olduğuna. Devamında evden kendisi çıktı zaten silah ile. Orada "Vuruyor muyuz?" yazdım (İçeriden eli silahlı ve maskeli çıktığı için direkt konuya girdim.), kendisi Jamal Pierce'i içeride vurduğunu, arkadaşının kaçtığını söyledi. Seni tekrar kovaladık. Savunmam umarım yeterli olmuştur, zaten DM meraklısı bir oyuncu değilim, temiz sicilimden ve rollerimden bu anlaşılabiliyor. İyi günler, iyi çalışmalar.
Amacım toxiclik yapmak değil haberin olsun. Dostumun yazdığı savunmayıda doğruluyorum.
« Son Düzenleme: 06.05.2023 17:03 yaGız »

#4 - 07.05.2023 13:59
Herhangi bir sorun bulunmuyor, savunma yeterli görüldü.