Konu: Brawl Kural İhlali. Spawn Kill. Demachi.  (Okunma sayısı 217 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2023 19:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dragan_Grozliev @Azad the emperor  / Dragomir Mihailov @tekmermi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jocelyn_Bellegarde @etaraybill / Damu_Fontaine @enesavage

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Brawl kural ihlali ve spawn kill.

Alıntı
14.1. Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir. Anlaşmalı veya olağan bir şekilde gelişebilir.
- Anlaşmasız yapılan brawl için sunucu kurallarında belirtilen saldırı ve savunma kuralları geçerlidir. Yaralı süresi, saldırı için emote verme vb. hususlara dikkat edilmelidir.
- Anlaşmalı brawl rolleri her iki tarafın anlaşıp bir noktada toplanmasıyla gerçekleşir. Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır.
- Brawl esnasında ölen kişiler 4 saat tekrar brawl rolüne, 8 saat tekrar çatışma rolüne girişemezler.

8.1. Spawn Kill: Herhangi bir silahlı çatışma durumunda rakip oyuncu interior içine girdiğinde oluşan bekleme süresini kendi lehine kullanan oyuncunun yapmış olduğu ihlaldir. Bir savaşın veya çatışmanın direkt olarak seyrini değiştirebildiği için yaptırımı ağırdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Little italy'in önünde rolümüzü yapıyorduk arkadaş ''Kör olacaksın'' tarzı bir şey dedi orada hafif bir tartışma başladı.  Bizde onun ile tartışma rolüne girdik arkadaş bizi yanına çağırdı, bizi Demachi'nin mekanına çekti. Orada kavga rolü yaptık ardından ''Dragan Grozliev'' silah ile ateş açtı fear rp'mize devam ederek rolümüzü devam ettirdik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Brawl Kural İhlali : https://cdn.discordapp.com/attachments/1102979515296251996/1104080368291811420/image.png
Spawn Kill: https://cdn.discordapp.com/attachments/1102979515296251996/1104082109565501542/image.png

Ek açıklamalar(varsa): Biz yeni açılan bir birliğiz bize illegal yapamazlar bizde illegal yaptık ama kişi çok boş rol yapıyor. Dm için sunucuya girdikleri bariz, cezayı almalarını istiyorum. Savunmaya gerek yok.

#1 - 05.05.2023 19:46
Ortamı şenlendirir ne demek kanka? Güzel emote kural ihlali, onay aldınız diye hemen yükselmeyin kanki

#2 - 05.05.2023 19:59
Müsait olunca savunma gelecektir, biraz işim var.

#3 - 05.05.2023 20:04
Selamlar, Dragomir ve benim adıma savunmamı yapayım.
Ortada anlaşmalı bir brawl rolü yok dostum, hood onaylı bir birlik içinde FEAR-RP yapmıyorsunuz. Ayrıca brawl rolünü siz başlatıyorsunuz ve ben de kendimi korumak için silah çekiyorum. Kanıtı aşağı bırakıyorum.

Ayrıca spam kill adına savunmamı yapayım, SPAM kill denen olay interiror içine girince 1 dakika bekleme süresi olur orda sıkamazsın ve bu kural bunun için vardır. Ama siz şikayet açmak için yer aradınız için böyle saçma şeyler için şikayet açıyorsunuz. Ayrıca kendin söylemişsin birliğinizin İL-LEGAL yasağı olmasına rağmen atarlı rol yapıyorsunuz.
Ayrıca birazdan size şikayet açacağım, bu arada Hood onayı aldık diye kendimizi Allah sanmıyoruz sadece ayrıcalıklı roller yapmanız lazım kuralları okuyun öyle şikayet açın, iyi forumlar.

#4 - 05.05.2023 20:06
Ayrıca Frixy yeni açılan birlikseniz sizin de atarlı roller yapmamnız lazım, yaparsanız karşılık veririz. Yeni açıldıysanız buna göre rollerinizi yapmanız lazım. Spam kill diye neden açtınız anlamadım (?). Neyse iyi forumlar, iyi eğlenceler. :sampanya:

#5 - 05.05.2023 20:27
Ortada anlaşmalı bir brawl rolü yok dostum, hood onaylı bir birlik içinde FEAR-RP yapmıyorsunuz. Ayrıca brawl rolünü siz başlatıyorsunuz ve ben de kendimi korumak için silah çekiyorum. Kanıtı aşağı bırakıyorum.

Ayrıca spam kill adına savunmamı yapayım, SPAM kill denen olay interiror içine girince 1 dakika bekleme süresi olur orda sıkamazsın ve bu kural bunun için vardır. Ama siz şikayet açmak için yer aradınız için böyle saçma şeyler için şikayet açıyorsunuz. Ayrıca kendin söylemişsin birliğinizin İL-LEGAL yasağı olmasına rağmen atarlı rol yapıyorsunuz.
Ayrıca birazdan size şikayet açacağım, bu arada Hood onayı aldık diye kendimizi Allah sanmıyoruz sadece ayrıcalıklı roller yapmanız lazım kuralları okuyun öyle şikayet açın, iyi forumlar.
Birliğiniz onaylı diye brawl kural ihlali yapacaksın diye bir şey yok kanka haklıymış gibi birde savunma yapma, bu forum sayfasını 50 sayfaya kadar çıkarmanın bir anlamı yor, spawn killdede bir dakika bekleme süresi diye bir şey yok kendi kuralını oluşturuyorsun. Yeni açılan bir birlikteyiz fakat ilk illegali siz yapıyorsunuz illegal dediğin sadece brawl kavga dm değil. Birlik onayı aldınız diye bize sıkmak zorunda değilsiniz her şeyi dm'ye bağlamak yanlış, senin ile anlaşmaya çalıştım olayı ıc olarak anlattım. Adamını uyarmadı fear rp yapmalık bir şey yoktu hood'un sınırındaydık ve 3 kişiydik üstümüzde silahlar vardı burada fear rp yapmamıza gerek yok, bizi düşürdükten sonra içeriye götürdün orada zaten fear rp mizi yaptık yapmadıysak şikayetini oluşturabilirsin. Şikayet sonuçlanabilir.

#6 - 05.05.2023 20:29

Birliğiniz onaylı diye brawl kural ihlali yapacaksın diye bir şey yok kanka haklıymış gibi birde savunma yapma, bu forum sayfasını 50 sayfaya kadar çıkarmanın bir anlamı yor, spawn killdede bir dakika bekleme süresi diye bir şey yok kendi kuralını oluşturuyorsun. Yeni açılan bir birlikteyiz fakat ilk illegali siz yapıyorsunuz illegal dediğin sadece brawl kavga dm değil. Birlik onayı aldınız diye bize sıkmak zorunda değilsiniz her şeyi dm'ye bağlamak yanlış, senin ile anlaşmaya çalıştım olayı ıc olarak anlattım. Adamını uyarmadı fear rp yapmalık bir şey yoktu hood'un sınırındaydık ve 3 kişiydik üstümüzde silahlar vardı burada fear rp yapmamıza gerek yok, bizi düşürdükten sonra içeriye götürdün orada zaten fear rp mizi yaptık yapmadıysak şikayetini oluşturabilirsin. Şikayet sonuçlanabilir.
Yeni açılan birlik sensin enes, ben değilim. Hood onaylı birlikte nasıl davranılmasını gerektiğini sizin bilmeniz lazım. Ben kendimi korumak için silah çektim. Brawl rolünü siz başlatıyorsunuz,  karakterimde kendini korumak için silah çekiyor. Neyse çorba olmasın adminler anlar zaten. Size şikayet açtım oraya savunmanı yaparsın. İyi eğlenceler. >:( >:( :(

#7 - 05.05.2023 20:32

Yeni açılan birlik sensin enes, ben değilim. Hood onaylı birlikte nasıl davranılmasını gerektiğini sizin bilmeniz lazım. Ben kendimi korumak için silah çektim. Brawl rolünü siz başlatıyorsunuz,  karakterimde kendini korumak için silah çekiyor. Neyse çorba olmasın adminler anlar zaten. Size şikayet açtım oraya savunmanı yaparsın. İyi eğlenceler. >:( >:( :(
Haklıymış gibi şikayeti uzatma kanka, kendimi korumak için silah çektim diye bir şey yok anlatabiliyormuyum :D Bu kadar büyük bir birliğin böyle rollere girmesi adamı midesinden güldürüyor iyi forumlar.

#8 - 05.05.2023 20:36
Little Italy'de Revanite de public rol yapıyorum dostum. Adamdan bir şişe jack daniels istiyorsun ve role girmek babında kör olacaksın zenci diyorum. Üstüme yürüyüp fazla agrasif rp sergiliyorsun. Şahitler var @lurkeen ve booby buco karakteri gelip seni defalarca uyardı. vs vs. Brawl kural ihlali yapıp kurşun yiyince şikayet açmanın mantığı yok. Saygılar, yönetim sonuç verebilir.

#9 - 05.05.2023 20:40
Anlaşmalı brawl için geçerli silah çekme, anlaşmasız brawl ise silah çekilebilir. Kuralları iyi okumanızı tavsiye ederim.