"Ayrıca ss'lerin tamamını koymamışsın, sadece kendini savunabiliceğin kısımları koyduğunu da belirtiyorum."
Varsa ekran kaydın buyur atabilirsin, şeffaf davranmak gibi bir huyum var. Chatlog kontrolü talep edebilirsin. Olayın tamamı bu ekran kayıtlarındaki kadardır.
öncelikle ilk önce oyun başı bizim oynattığımız kumarın detaylarını ve kurallarını sorsaydın anlatabilirdim.
Fark ediyorsan sana gelince direkt parayı verip oyunu başlatmadım. Ekran kayıtlarında görüleceği üzere sorular sordum, oranları bilmek istedim ve BJ diyerek geçiştirdin oyunu. Bilinen normal BJ'de krupiye 17'ye kadar sayı çeker. Az sonra bırakacağım spoiler içerisinde bir BJ oyunu göreceksiniz. 8.15'den itibaren izlenildiğinde 17'den sonra kart çekilmediği ve oyuncunun kazandığı gözüküyor.
şikayet açmak için parayı bana yeniden verdin.
Attığım ekran kayıtlarında da mevcut, borcun dört bin diye söylüyorum. İki değil, dört bin verseydin bu iş tatlıya bağlanırdı. Hakkım olanı istedim sadece senden daha fazlasını değil. IC hiç önemsenmeyecek bir para için bunu tercih ettin.