Konu: Alperizm ESP  (Okunma sayısı 2189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 06.05.2023 20:08

Hakladığı para ile AK alıp birilerine satıyor artık, birilerinin emeği ile oynama kankacım. Hadi başarılar sana.

#41 - 06.05.2023 20:22
Loglara bakılabilir Enom'un o zamanki karakteri ben Afk iken yanıma gelip kumar oynayalım mı diye sordu ve tamam dedim evimde kumar oynuyorduk ve bir anda OOC Küfürden ban yedi.

loglara bakılmasını rica ediyorum.

https://www.hizliresim.com/s3wnnui
SS'e bakabilirsiniz o zamanki logları'da teyit edebilirsiniz
« Son Düzenleme: 06.05.2023 20:28 Alperizm »

#42 - 06.05.2023 20:31
Ayrıca bir konuya değinmek isterim Esp'den açtığın şikayette esp dışında her şeye değindin tek tek şikayet açabilirsin dostum 1 şikayette her tür suçlama yaptın turcker botu, hesap çalma, ticaret.

#43 - 06.05.2023 20:57
Ayrıca bir konuya değinmek isterim Esp'den açtığın şikayette esp dışında her şeye değindin tek tek şikayet açabilirsin dostum 1 şikayette her tür suçlama yaptın turcker botu, hesap çalma, ticaret.
Eğer ki bize karşı bu bahsettiğin olaylardan şikayet açmak isterseniz sizi tutan hiç kimse yok, burada savunma yapmamı gerektirecek bir şey de yok. Eğer ki benden şikayetçi olmak  istiyorsanız buyrun şikayet açın şayet o zaman savunmamı yaparım. Bu forum boşuna yok diye düşünüyorum.

#44 - 06.05.2023 21:01
Şey mi kanka? Adam troll yapıyor ve kumar oynayalım mı diyor sende olur diyorsun. Neyin kafasındasın kimi kandırıyorsun? Rapor atmıyorsun, şikayet açmıyorsun ve burada kimi kandırıyorsun? Kumar oynadığına dair ssleri at, burayı almayı biliyorsun ya.
Savunmayı arkadaşların değil de sen yap, diğerlerinin konuşmasını foruma yazma.

#45 - 06.05.2023 21:17
Loglara bakılabilir Enom'un o zamanki karakteri ben Afk iken yanıma gelip kumar oynayalım mı diye sordu ve tamam dedim evimde kumar oynuyorduk ve bir anda OOC Küfürden ban yedi.

loglara bakılmasını rica ediyorum.

https://www.hizliresim.com/s3wnnui
SS'e bakabilirsiniz o zamanki logları'da teyit edebilirsiniz
ahoapmjhıphnıwahnaoıhnawhwaıpoag, sen ciddi olamazsın la yazık sana..

#46 - 06.05.2023 21:21
Bu rolü ciddiye alacak kadar düşük seviye olamazsın, harbi diyorum.
Kendi kafandan da kurmuşun planı, guest rolü yapmıyoruz burada.
/zar cift sslerini at buraya, eyvallah diyeyim. Hee şey dersin sen şimdi, tek el 500k. Bi akıllı sensin.

#47 - 06.05.2023 21:37
Eğer ki bize karşı bu bahsettiğin olaylardan şikayet açmak isterseniz sizi tutan hiç kimse yok, burada savunma yapmamı gerektirecek bir şey de yok. Eğer ki benden şikayetçi olmak  istiyorsanız buyrun şikayet açın şayet o zaman savunmamı yaparım. Bu forum boşuna yok diye düşünüyorum.

#48 - 06.05.2023 22:19
Sana zerre ilgi gösteremem, değerli vaktimi de boşa harcayamam zaten yaptığın işlerden dolayı banını yiyeceksin, buna inanıyorum. Admin baktığı zaman görüşürüz.

#49 - 06.05.2023 22:45
Sana zerre ilgi gösteremem, değerli vaktimi de boşa harcayamam zaten yaptığın işlerden dolayı banını yiyeceksin, buna inanıyorum. Admin baktığı zaman görüşürüz.
Eğer ki o değerli vaktini bana şikayet açmak için harcayamayacaksan o zaman bu şikayette'de bahsetmeyeceksin.