Konu: Mixing  (Okunma sayısı 186 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.05.2023 18:32
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @arda5555 Alexandre Marc -  @Jrean Quintrell Watkins

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Mix
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'de gözüktüğü gibi arkadaşlarla çatışmadayız, arkadaşlar mix yaparak yerini belli ediyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.05.2023 19:03
Fark edersen yer belli etmiyoruz sadece vurulduğumuzu söylüyoruz bu kadar.Yer v.b birşey demedik dikkat ederseniz. Zaten sonra o arkadaş düştükten sonra bende 1dk sonra düşüyorum o sıra zaten heyecandan patlıyordum kankam yani bu mix'im sayılmaz bence ama yine bir yönetim baksın kararı versin iyi günler dilerim baboli.

#2 - 02.05.2023 19:25
kanka arkada düştük gelsenize gelsenize demişsin bu mu mix değil? Peki.

#3 - 02.05.2023 19:31
Vurulduğumu söylüyorum ve geri dönüş yok ilk kendi ihlalerine bak bro boş yere şikayet açma  ::) :-\

#4 - 02.05.2023 19:35
Arkadaşımın bana gelip mesaja yanıt vermemiş ve ortada bir şey dememişim canını bildirmemişim, motorla gidiyorlar dememişim yani kankam bu mix'e girmiyor arkadaşımın yanıt vermesi gerek onun için  :)

#5 - 02.05.2023 19:36
Kankacım diyorumki orada düştük düştük diyor mix sayılmaz gelsene demişte ben nereden bileyim onun nerede olduğunu yer verseydi mix olabilirdi.
Ama burada mix'lik bir durum yok ama neyse dediğim gibi sen kendi kural ihlallerine bak istersen brom iyi akşamlar dilerim sana.
 :o :o

#6 - 03.05.2023 03:25
Kankacım diyorumki orada düştük düştük diyor mix sayılmaz gelsene demişte ben nereden bileyim onun nerede olduğunu yer verseydi mix olabilirdi.
Ama burada mix'lik bir durum yok ama neyse dediğim gibi sen kendi kural ihlallerine bak istersen brom iyi akşamlar dilerim sana.
aynen kanka ooc vurulduğunu bil ic bilme güzelmiş  ::)

#7 - 03.05.2023 08:25
Olayla alakan yok müdahale olma kirletme şurayı zaten birliğinizin R18 ı çok temiz çocuk şikayeti filan hiç olmaz  :-\ ::) ::) ::) ::)

#8 - 03.05.2023 10:26
sizin r19nuz kadar olamasakta  giderimiz var  :D :D bana sallıyorsun kendi r19un şikayetten geçilmiyor / üstüne banlanan bir kişi.

#9 - 03.05.2023 10:26
Olay ile alakan yok ise yazma kardeşim, iyi forumlar   :)