0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Jrean - 02.05.2023 17:29Alıntı yapılan: Forza_g - 02.05.2023 17:27kanka ben düştüğüme dair ss göremiyorum, orada düşenin ismi belli değil kanka. Hakkım da geçerli kanıt atarsan savunmanın devamı gelir. /me emotu mevcut dikkatli bakarsan görürsün. hangi /me kanka ben oraya emote bile atmamışım kendi arkadaşının emotunu banamı yutturacaksın. Her neyseHakkımda geçerli bir kanıt yok, eğer ki olursa savunmamı detaylı yaparım.
Alıntı yapılan: Forza_g - 02.05.2023 17:27kanka ben düştüğüme dair ss göremiyorum, orada düşenin ismi belli değil kanka. Hakkım da geçerli kanıt atarsan savunmanın devamı gelir. /me emotu mevcut dikkatli bakarsan görürsün.
kanka ben düştüğüme dair ss göremiyorum, orada düşenin ismi belli değil kanka. Hakkım da geçerli kanıt atarsan savunmanın devamı gelir.
Alıntı yapılan: Jrean - 02.05.2023 17:29Alıntı yapılan: Forza_g - 02.05.2023 17:27kanka ben düştüğüme dair ss göremiyorum, orada düşenin ismi belli değil kanka. Hakkım da geçerli kanıt atarsan savunmanın devamı gelir. /me emotu mevcut dikkatli bakarsan görürsün. maskem41833 ile başlıyor dostum, orada ki emoteye baktığımızda 45-46 rakamı ile başladığı belli olabiliyor. ve sonda ki rakamları ise 733 olarak rahatlıkla gözüküyor.