Tatlı roller olmuş güzel planlar.

Benim en sevdiğim rol bir rol arkadaşıyla emote dansı yapabilmek. Bu terimi ben kullanıyorum. Birazdan örnek de veririm. Yani her emote karşısında farklı emotelerin senin emoten takip edilerek geldiği uzun bir rol akışı. Fakat bu emoteler iki tarafında rolünü bağladığı ve devam ettirdiği roller olmalı. İkinizin de birbirini takip ettiği ve role kendini kaptırdığınız o an yani hiçbir şekilde ooc bişey olmadan ya da sıkıldığı belli edilmeden devam etmek. Bir de bunun özgün sorulmadan düşünülmesi ve akarak ilerlemesi. İşte afk olmadan bir de robot rolü yapmadan yapmak. Vücut hareketleri, animasyonlar emoteyle desteklenmeli.
Örneğin,
Bir bara gittiğinizde arkadaşınızın içkinizi doldururken sizin onun bardağına buz atmanız gibi veya şoför koltuğuna oturduğumuzda emniyet kemerinizi arkadaşınızın bağlaması gibi. Susadığını söylediğinde aracın yan koltuğundan su şişesini alıp kapağını açıp uzatmanız gibi. Bunu yaparken aynı anda direksiyon hakimiyetini kaybetmeniz gibi. Bu tip roller beklenmedik olduğu için bana hep güzel geliyor. Tipik robot rolleri, süper kahraman ya da film dizi karakter rolleri yerine karaktere bürünülen ve her andaki detayı yakalayabilen roller daha güzel. Bir çeşit durum hikayeleri gibi anı yaşatan Çehov tarzı anlatısı olan roller, genel olaylar üzerine anlatılan hikayelere (Mauppasant tarzı) benzer rollerden daha güzel geliyor. Anı detaylı yansıtmak üzerine kurgulanmış rolleri seviyorum. Belki de artık o kadar çok rol yaptım ki o yüzden genel roller, kaçamak emoteler keyif vermemeye başladı buna yönelmiş olabilirim. Hem bu şekilde daha önce yaptığım diğer rollerden de daha keyif almaya başlıyorum. Yeni bi farkındalık oluyor.

Bu tip roller çok hoşuma gidiyor da işte herkesle yapılabilecek roller değil.

Ama listeni aldım gerçekten güzel oluşturmuşsun.