Konu: Tommy_Foriello DM  (Okunma sayısı 272 defa)

#0 - 29.04.2023 23:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tommy_Foriello @WulqueN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Dm
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Afk iken, şahıs bir anda silahıyla sıktı aynı olay dünde olmuştu, gereğinin yapılmasını arz ederim. IC olarak hiçbir şekilde tanımıyorum şahısı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1099705359624568926/1101975401946955866/sa-mp-000.png

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin cezalandırılmasını istiyorum, arkadaşım @Sucukluyumurta34  te bu durumdan şikayetçi arkadaş oyuna dm için gelmiş.

#1 - 30.04.2023 00:04
Adminlerin işini zorlaştırmayalım, tek kalemde savunma yapalım.
Dün Tommy karakterinin 3 arkadaşını vurdunuz, yetmez gibi ben oradan geçerken ak ile ateş açtınız. Ben de haliyle bugün seni vuruyorum, olay bu kadar basit.
Eklemek istediğim 2 şey daha var;
Birincisi afk değildin, video var atabilirim admin isterse. İkincisi ise dmci falan diyorsun ama benim dm ile işim olmaz, rolcü adamım ben kardeşim bilen biliyor. :)
« Son Düzenleme: 30.04.2023 00:06 WulqueN »

#2 - 30.04.2023 00:06
Afk değilsin derken video kaydını atmanı istiyorum, ayrıca ak ile ben mi taradım acaba? Dün de afk durarken yine sıkmıştın, hatırlatırım DM`ci misin değil misin artık onu bilemem. Ayrıca sıktıktan sonra neden hemen oyundan çıkıyorsun?

#3 - 30.04.2023 00:14

#4 - 30.04.2023 00:16

Nasıl afk değilim kanka 1 tur kendi etrafımda dönüp afk bırakıp gidiyorum, afk olmasaydım zaten ilk mermide tepki verirdim.

#5 - 30.04.2023 00:18
Hayır güzel kardeşim en komik olan şey, siz sıkarken dm olmuyor da ben sıkınca neden dm oluyor? Dünden beri Jefferson'da ki bütün dostlarımı vurdunuz, 4-5 tane şikayet yediniz ama siz 1 kez vurulunca ic çözmek yerine hemen şikayete koşuyorsunuz. Neden?

#6 - 30.04.2023 00:19
Hayır güzel kardeşim en komik olan şey, siz sıkarken dm olmuyor da ben sıkınca neden dm oluyor? Dünden beri Jefferson'da ki bütün dostlarımı vurdunuz, 4-5 tane şikayet yediniz ama siz 1 kez vurulunca ic çözmek yerine hemen şikayete koşuyorsunuz. Neden?
Ben mı sıktım bro?

#7 - 30.04.2023 00:24
Kardeşim sıkanların arasında sen de vardın, aynı ekiptesiniz neden işgüzarlık yapıyorsun?

#8 - 30.04.2023 00:28
Kardeşim sıkanların arasında sen de vardın, aynı ekiptesiniz neden işgüzarlık yapıyorsun?
Sıkanların arasında bende mi vardım? :D Silahım bile yoktu kanka. Konumuz bu değil. Ayrıca zaten başka bir şikayette belirtilmiş konular uzatmana gerek yok.

#9 - 30.04.2023 00:32
Herkesin doğruları kendinedir dostum, admini beklememiz en sağlıklısı olacak.