Konu: Toplu Kural İhlali  (Okunma sayısı 356 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.04.2023 00:30
Merminin üstünde koştuğuna dair kanıt atarsan iyi olur boş sallama. Arkadaşlar yeni NC atmış sanırsam kontrol edilirse adminler tarafından memnun kalırım. Konunun ismi ihlaller zinciri olmalıydı. OOC ticaret konusu ve birliklerinin kapanması var. Şikayetle ilgisi yok ama arkadaşlar hesabım çalındı diyerekten çok güzel bir Flash TV oyunculuklarını sergilediler. Gereği yapılır bu konular da ceza verilirken göz önünde bulundurulsun.
« Son Düzenleme: 29.04.2023 00:33 babalarsözünütutar »

#11 - 29.04.2023 00:33
bu nasil bir savunma :D :D :D silahiniz yoksa bizim sorunumuz degil ne demek kankileta bu nasil bir mantik ayrica hile ile ilgili gerekli SSlerin varsa atabilirsin boşa sallama

#12 - 29.04.2023 00:33
Brawl rolünde AK çekemezsin diye bir kural olduğunu düşünmüyorum, adamın ayağıma tükürüyor, boş kavga çıkartıyorsunuz, yere düşüncede laf yapıyorsunuz kanka. Ve üstünde 240k ile geziyorsun, nerede taşıyorsun o parayı? Powergaming oluyor bu, Fear RP yapmıyorsun, kişi olarak üstünüz, bunu sende biliyorsun. Retard RP'de yapıyorsun, merminin önüne koşup bana saldırıyorsun? Nesin kanka sen, demir adam falan mı? Hilende güzelmiş, brawl rolünde yemek yemeden canın doldu cano. Senin gözünde cihat sarsılmaz olabilirim, bu benim için bi gurur. Silahın olmaması bizim sorunumuz değil, dün aynı rol yapıldı, anlaşmalı rol olmadığından dolayı gelip size ateş açabiliriz.
Hile olduğumu düşünüyorsan şikayet aç, fear rp ihlali yaptığımızı düşünüyorsan şikayet aç. 2-3 daldık gayette tokatladık sen zaten afkydın bro metalayıp gelip keleşle sıktın. Bu kadar yrb olmak senin için gurursa yrblik içinde boğulabilirsin, tebrik ederim seni. Real hayatta meyve bıçağı tutamazsın, brawl rolünde keleşle gezersin. Bunun anlaşmalı rol olmasıyla alakası var mı? Yetersiz Rol Bilgini burada daha fazla göze batırma. Üzerimde bulunan parayı arkadaşımın evine bırakma rolü yaptım, para para saçtım etrafa kendi keyfim, ben de bundan gurur duyuyorum broski. Şurda 5 seviye kalmış zaten, max 1 hafta sonra elbet hesaplaşacağız.  :'( :'( :'(

#13 - 29.04.2023 00:34
Kapalı bir oluşumun rollerini sürdürüyorsunuz galiba, çok değişik. Bir haftaya ban yemezsen tabii.
« Son Düzenleme: 29.04.2023 04:50 Serovevos »

#14 - 29.04.2023 00:35
Brawl rolünde AK çekemezsin diye bir kural olduğunu düşünmüyorum, adamın ayağıma tükürüyor, boş kavga çıkartıyorsunuz, yere düşüncede laf yapıyorsunuz kanka. Ve üstünde 240k ile geziyorsun, nerede taşıyorsun o parayı? Powergaming oluyor bu, Fear RP yapmıyorsun, kişi olarak üstünüz, bunu sende biliyorsun. Retard RP'de yapıyorsun, merminin önüne koşup bana saldırıyorsun? Nesin kanka sen, demir adam falan mı? Hilende güzelmiş, brawl rolünde yemek yemeden canın doldu cano. Senin gözünde cihat sarsılmaz olabilirim, bu benim için bi gurur. Silahın olmaması bizim sorunumuz değil, dün aynı rol yapıldı, anlaşmalı rol olmadığından dolayı gelip size ateş açabiliriz.
Hile olduğumu düşünüyorsan şikayet aç, fear rp ihlali yaptığımızı düşünüyorsan şikayet aç. 2-3 daldık gayette tokatladık sen zaten afkydın bro metalayıp gelip keleşle sıktın. Bu kadar yrb olmak senin için gurursa yrblik içinde boğulabilirsin, tebrik ederim seni. Real hayatta meyve bıçağı tutamazsın, brawl rolünde keleşle gezersin. Bunun anlaşmalı rol olmasıyla alakası var mı? Yetersiz Rol Bilgini burada daha fazla göze batırma. Üzerimde bulunan parayı arkadaşımın evine bırakma rolü yaptım, para para saçtım etrafa kendi keyfim, ben de bundan gurur duyuyorum broski. Şurda 5 seviye kalmış zaten, max 1 hafta sonra elbet hesaplaşacağız.  :'( :'( :'(
Meta da varmış. Serhat cürüm eklemeyi unutmuş NC kural ihlali ve Meta'yı da eklerse sevinirim. Çeksinler cezalarını diyecem de akıllanmıyorlar  ::)

#15 - 29.04.2023 00:37
Frixy ahbabım zaten RK'lı, elzem lazım elzem... @elzem in der hölle bundan lazım bundan.

#16 - 29.04.2023 00:38
evet serhat cürüm eklemeyi unutmuş RK kural ihlali de var.

#17 - 29.04.2023 00:39
evet serhat cürüm eklemeyi unutmuş RK kural ihlali de var.
eksiklerimi topluyor, aslan aslannnnnn

#18 - 29.04.2023 00:41
Jocelyn Bellegarde, knk sende rklı değil misin laaaaaa  :-*

#19 - 29.04.2023 00:42
oha abi bu ne arkadaşlara Vice Squad'ı ben yönlendireyim iki bir şeyler kapsınlar TEK GERÇEK $MM BLOX PIRUS