Konu: Wim Krone cache mining  (Okunma sayısı 679 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.04.2023 08:55
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Ducatro Wim_Krone
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @fransaliefsanesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.4.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaklaşık 1.5 sene önce o zamanın onaylı skin yapımcısı fransaliefsanesine yaptırdığım kafamı ve montlu bodymi benden izinsiz kullanıyor, zamanında oyunu saldığımda kafayı satın almak istedi fakat bir süre kullanıp bırakacağını söyledi ve bana gelen giden bir para olmadı, bodyi ise benden izinsiz kullanıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ayrıca Mad Bullock MC birliğinde kullandığı yelekli skini zamanında yine ben roneye yaptırmıştım, istenirse kanıtlarını bulurum. Savunmanı bekliyorum.

#1 - 28.04.2023 12:43
Zamanında kullanmak istediğimi söylediğimde sorun çıkartmayıp, hatta başkalarında olduğunda kanıt atıp bu konu ile uğraşan sen, geri başlayıp şikayet açan sen. İzin alarak kullandığımı sende biliyorsun burda kimseyi yemeyelim şimdi, ek olarak bodyler farklı bir diğeri de en kısa sürede priv kafa yaptırıp değişim atacağım paşa gönlünü rahat tut. Bu benim kullandığımı bildiğinin kanıtı. Kısa süre içinde gerekirse değişim atacağım.
« Son Düzenleme: 30.04.2023 10:22 Ducatro »

#2 - 28.04.2023 12:44
Zamanında kullanmak istediğimi söylediğimde sorun çıkartmayıp, hatta başkalarında olduğunda kanıt atıp bu konu ile uğraşan sen, geri başlayıp şikayet açan sen. İzin alarak kullandığımı sende biliyorsun burda kimseyi yemeyelim şimdi, ek olarak bodyler farklı bir diğeri de en kısa sürede priv kafa yaptırıp değişim atacağım paşa gönlünü rahat tut. Bu benim kullandığımı bildiğinin kanıtı. Kısa süre içinde değişim atacağım.

Bana dediğin cümle bir birlik için kullanacağım parasını atarım idi. Ne bir birlik için kısa bir süre kullandın nede parasını attın kafanın. Skin haklarının silinmemesi için 2 hafta bekleyeceğim skinleri değişmeni vesaire, tamam mı paşam  :D

#3 - 28.04.2023 12:46
hahah afferin bekle paşam gerekirse değiştiririz  ::)

#4 - 28.04.2023 12:47
hahah afferin bekle paşam değiştiririz  ::)

Bunu dediğin için beklemeyeceğim biliyor musun, bakan yetkili skinlere değişim atma süresi tanımıyorum silinsin lütfen

#5 - 28.04.2023 12:48
ketçap mayonez de ister misin çok sakin ol, telaş yapma gerekirse priv kafa yaptırıp değiştireceğim :)))

#6 - 28.04.2023 12:49
ketçap mayonez de ister misin çok sakin ol, telaş yapma priv kafa yaptırıp değiştireceğim :)))

Boş beleş cümlelerinle şikayeti kirletme, sana zaman vermeyi düşünüp insanlık yapanda suç zaten. Daha da yazma sonuçlansın.

#7 - 28.04.2023 12:51
zamanını yerim senin çok düşüncelisin

#8 - 28.04.2023 21:01
sen gel adamın skinleri cal bir de üst perdeden konuş rezil herif

#9 - 01.05.2023 00:24
Savunma yapıldığına göre sonuç bekleniyor. @Nyarko