Konu: (Wim - Devonte) İhlaller.  (Okunma sayısı 143 defa)

#0 - 27.04.2023 21:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wim_Krone  @Ducatro - Devonte_Murphy @Forza_g

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Quavean Fields - @Jrean

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Birlik kural ihlali - RK - DM - Brawl kural ihlali.

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

14. Agresif Rol Kuralları

Sunucudaki illegal rolün dinamiğini oluşturan agresif rollerin taraflara şans tanıması ve oyun düzenini sağlaması adına belirli kural ve düzenlemeler getirilmiştir. Agresif roller aşağıdaki kategorilerde tanımlanmıştır.

14.1. Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir. Anlaşmalı veya olağan bir şekilde gelişebilir.
- Anlaşmasız yapılan brawl için sunucu kurallarında belirtilen saldırı ve savunma kuralları geçerlidir. Yaralı süresi, saldırı için emote verme vb. hususlara dikkat edilmelidir.
- Anlaşmalı brawl rolleri her iki tarafın anlaşıp bir noktada toplanmasıyla gerçekleşir. Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır.
- Brawl esnasında ölen kişiler 4 saat tekrar brawl rolüne, 8 saat tekrar çatışma rolüne girişemezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler bizim mahallemize geldi ardından boş agresif yaptılar. Brawl'a gireceğimize dair emote verdim ve saldırdım ardından arkadaki arkadaş atşe etti bu Devonte. Sonra benim yanımdaki arkadaş Devonte'yi indirdi. Devonte burada yki yaparak gitti, verdiği emote şu şekilde /me sürüklenerek aracına biner. Beş dakika bile geçmeden iki kişi geldiler ve ateş etmeye başladılar, Devonte ve Wim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Brawl kural ihlali -birlik kural ihlali: https://cdn.discordapp.com/attachments/1098928973502746716/1101203789513498785/image.png
Rk - DM: https://cdn.discordapp.com/attachments/1098928973502746716/1101205155715743825/image.png

Ek açıklamalar(varsa): Kişilere başka kişilerde şikayet açmış, boş rol yapıp insanın rol zevkini bozuyorlar. 60 lvl adamı bu rolü yapıyorsa eğer ağır bir cezayı göze almış demektir, iyi forumlar.

#1 - 27.04.2023 21:45
Brawl rolünü dm le kapatmışsınız, üstelik birliğiniz yok bro. Savunma bu kadar.

#2 - 27.04.2023 21:47
Birliğimiz hesap çalındığından dolayı isteksiz kapatıldı yetkililer bunu biliyor zaten, Devonte'nin savunmasından sonra şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 27.04.2023 21:50
forza_g susturması olduğundan ben ileteceğim:

OOC ticaret yaptığınızdan dolayı birliğiniz kapandı, kabullenmeyip hiçbir şey olmamış gibi böyle agresif rollere giriyorsunuz.

#4 - 27.04.2023 21:52
Birliğimiz hesap çalındığından dolayı isteksiz kapatıldı yetkililer bunu biliyor zaten, Devonte'nin savunmasından sonra şikayet sonuçlanabilir.
Orayla ben ilgilenmiyorum kankam.

#5 - 27.04.2023 21:52

OOC ticaret yaptığınızdan dolayı birliğiniz kapandı, kabullenmeyip hiçbir şey olmamış gibi böyle agresif rollere giriyorsunuz.
İlk öncelikle hesabı çalındı ve onları o yazmadı anlayamadınız kanka çok saçma bir olay ve şuan açsak geri açarız ama daha yeni projelere yöneldik savunmanızı yapın ve yetkili kararını bekleyelim iyi günler

#6 - 27.04.2023 21:53

İlk öncelikle hesabı çalındı ve onları o yazmadı anlayamadınız kanka çok saçma bir olay ve şuan açsak geri açarız ama daha yeni projelere yöneldik savunmanızı yapın ve yetkili kararını bekleyelim iyi günler

napim

#7 - 27.04.2023 21:55

napim
Saygın yok peki kankam komiksiniz  ::) Böyle bir savunma hiç görmedim yetkili kararını bekliyelim
« Son Düzenleme: 27.04.2023 21:58 Jrean »

#8 - 27.04.2023 21:59

napim
Saygın yok peki kankam komiksiniz  ::) Böyle bir savunma hiç görmedim yetkili kararını bekliyelim

#9 - 27.04.2023 22:00
Boş agresif yapılmış diyorsun, kanıtın yetersiz. Ek olarak orada ben yokum bir diğeri brawl rolünde silah patlatıyorsunuz. Ek olarak sokağa gelen arkadaşlarıma direk agresif tutum sergileyen de sizlersiniz. Yöneticiyi kandırmaya gerek yok evet 60 seviyeyim kanka buna niye bu kadar takıldın ki, sana da şikayet açmışlardır önceden milletin huzurunu kaçırma.