Konu: Frixy Dwight PM RAHATSIZLIK TOKSİK  (Okunma sayısı 154 defa)

#0 - 27.04.2023 12:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frixy Dwight @Sucukluyumurta34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Ss'lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PM RAHATSIZLIK TOKSİKLİK İFTİRA

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sabah oyuna girdim, bir baktım dün OOC TİCARET şikayeti açtığım adamın birliğindeki bana nasıl hesabı çaldın falan diyor. Gerekli cevabı verdim, devam etti. Bende buraya taşıdım konuyu, oyuna 2 ay önce başlayan insanlarsınız. Daha photoshoptan rol ss nasıl yapılıyor onu bilmiyorsunuz, silahsat komutunu geçen biz sana gösterdik. Gerekli cezayı alsın bu arkadaş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 27.04.2023 14:04 Flexs-0 »

#1 - 27.04.2023 17:24
Savunmanızı 24 saat içinde iletin. @Sucukluyumurta34

#2 - 27.04.2023 19:47
Kişiler hesabımızı çaldı ve ooc kinden bize savaş açıyorlar. Eğer ıcdebir husumetliliğimiz olduğuna dair kanıtların varsa atabilirsin.
Boş rolüne sinir olduğumdan dolayı yazdın herhangi bir toxiclik yok.

#3 - 27.04.2023 19:52
Kişiler hesabımızı çaldı ve ooc kinden bize savaş açıyorlar. Eğer ıcdebir husumetliliğimiz olduğuna dair kanıtların varsa atabilirsin.
Boş rolüne sinir olduğumdan dolayı yazdın herhangi bir toxiclik yok.

Sucukluyumurta34, bu platforma yeni başladığını her gün yine kanıtlıyorsun. Oyuncu şikayetlerinde varsayımlar hiçbir işe yaramaz, kanıtın varsa sunarsın ve o kişi ban yer veya ceza alır. Kanıtın yoksa kişiler hesabımızı çaldı ve ooc kinden bize savaş açıyorlar dersin. Bla bla bla, PM'den yazdığın olayı IC bağlıyorsun. PM'de aslan burada civciv kesiliyorsun, sen de bir değişiksin. @METEHAN Sonuçlanabilir, kişiye  Yönetimi Kandırmaktanda işlem uygulanırsa güzel olur.
« Son Düzenleme: 27.04.2023 19:55 Flexs-0 »

#4 - 27.04.2023 21:19
Karakter cezalandırılacak.

Kimin ne zaman başladığının bir önemi yok, bir kişiye karşı bildiğiniz herhangi bir şeyi böyle yazılara savurarak toxic bir profile bürünemezsiniz. Susturma seviyeniz artacak. @Flexs-0
« Son Düzenleme: 27.04.2023 21:22 METEHAN »