Konu: mermi cs  (Okunma sayısı 503 defa)

#0 - 22.04.2023 22:22
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vice_Roleplay @TuskIsGod
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ResulFk
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:27.03.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
3.parti yazılım

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mermi.cs ile mermi basmış, zamanında şikayeti çektirtmişti bana. Gerekirse onunda kanıtlarını atarım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Malvarlık aktarımı kontrol edilsin, hile kullanan kişilerden utanıyorum.:

#1 - 22.04.2023 22:53
@TuskIsGod 24 saat içerisinde kanıtlarınızla beraber savuınmanızı iletin. Duruma göre şikayet düşebilir. Ayrıca @w0nzss neden şikayeti 1 ay sonra açıyorsunuz siz de bunu açıklayın.

#2 - 23.04.2023 00:37
Zaten diğer şikayet de aktif duruyor. Kanıtlarımın silindiğini görüp tekrardan şikayet açmışsın.
Susturmam olduğu için arkadaşım yoluyla savunmayı iletmiştim, fotoğrafların orjinal hali orada mevcuttu fakat birlik kapandığı için fotoğrafların atıldığı discord sunucusu da silinmiş.
Bulabilirsem tekrardan orjinal fotoğrafları atacağım fakat photoshop olduğu konusunu zaten o şikayette kanıtlamıştım.
Sonrasında boş boş iletiler atılmış. Bunu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.

#3 - 23.04.2023 09:52
@TuskIsGod 24 saat içerisinde kanıtlarınızla beraber savuınmanızı iletin. Duruma göre şikayet düşebilir. Ayrıca @w0nzss neden şikayeti 1 ay sonra açıyorsunuz siz de bunu açıklayın.
Kanıtlar silinmişti, kanıtları tekrardan buldum.

#4 - 23.04.2023 09:53
Zaten diğer şikayet de aktif duruyor. Kanıtlarımın silindiğini görüp tekrardan şikayet açmışsın.
Susturmam olduğu için arkadaşım yoluyla savunmayı iletmiştim, fotoğrafların orjinal hali orada mevcuttu fakat birlik kapandığı için fotoğrafların atıldığı discord sunucusu da silinmiş.
Bulabilirsem tekrardan orjinal fotoğrafları atacağım fakat photoshop olduğu konusunu zaten o şikayette kanıtlamıştım.
Sonrasında boş boş iletiler atılmış. Bunu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.
Photosop mu yapıyorum? Oturduğum yerde gülmekten yarıldım. Bilgili bir admin incelerse zaten hiçbir photosop olmadığını anlar. Daha fazla ileti attıp killetmeye gerek yok. İyi roller.

#5 - 23.04.2023 10:17
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=143231.0

Üstte attığım ileti ile bu aynı iki tane benzer şikayet ve bu kadar bana kinli olduğunu bilmiyordum ketçap, sıfır karakter açıp sırf bana şikayet açmak için tekrar gelmişsin fakat boş kanıtlarla gelmişsin photoshop olduğu belli bu şikayete daha yanıt atmayı düşünmüyorum.

@RECOLT

#6 - 23.04.2023 14:52
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=143231.0

Üstte attığım ileti ile bu aynı iki tane benzer şikayet ve bu kadar bana kinli olduğunu bilmiyordum ketçap, sıfır karakter açıp sırf bana şikayet açmak için tekrar gelmişsin fakat boş kanıtlarla gelmişsin photoshop olduğu belli bu şikayete daha yanıt atmayı düşünmüyorum.

@RECOLT

Sunucunun zaten kendi logları var, kimseyi kandırmana gerek yok. Yönetim kandırmaya çalışma boş yere. Ben photosop yapıp kendi hesabımı niye riske atayım?  :D
Malvarlık aktarımını kontrol edilsin

#7 - 23.04.2023 17:18
Hesabını neden riske atasın? Çünkü hesabın işlevsiz ve şikayet üzerine açılmış hesap aksini iddia ediyorsan etme görüşüm öyle ki hesabın 5 seviye.

#8 - 23.04.2023 18:46
Hesabını neden riske atasın? Çünkü hesabın işlevsiz ve şikayet üzerine açılmış hesap aksini iddia ediyorsan etme görüşüm öyle ki hesabın 5 seviye.

::) ::) ::) ::) Profilimi incelemeni tavsiye ederim.

#9 - 23.04.2023 20:23
K&A.